Toliko se nadala ozdravljenju, obožavala je život! Saša Filipović mesec dana nakon smrti supruge objavio potresnu poruku (FOTO)

28.07.2022

15:26

0

Autor: Marija Mitić

Voditelj kaže da je ovo njegovo poslednje javno oglašavanje o supruzi i njenoj preranoj smrti

Toliko se nadala ozdravljenju, obožavala je život! Saša Filipović mesec dana nakon smrti supruge objavio potresnu poruku (FOTO)
aleksandar filipovic - Copyright Printscreen/ Prva TV

Supruga novinara i voditelja Aleksandra Saše Filipovića, Dragica Daca Brebanović, preminula je pre tačno mesec dana, 27. juna, u 51. godini, nakon borbe sa teškom bolešću.

Saša joj je sada, povodom mesečnice smrti, posvetio emotivne reči na Fejsbuku, uz njihove zajedničke fotografije.

 - Neka ova slika bude sećanje na sve lepo što je ostavila Dragica Daca Brebanović Filipović... zagrljaj sa našim sinom Vladimirom u Makarskoj na mestu koje su najviše voleli. Ova slika se više nikada neće i ne može ponoviti... ali neka ostane deo jednog sećanja -  napisao je Aleksandar na Fejsbuku i nastavio:

 

 

- Dragica Daca Brebanović Filipović rođena je 13. aprila 1971. godine. Sahranjena je na Vidovdan, četrdeset dana pada 1. avgusta. Pošto nemamo nameru da zatvaramo ovaj profil, niti da čačkamo po njenom telefonu, svim dragim prijateljima zahvaljujem na podršci i saučešću koje su uputili pre svega našem sinu Vladimiru, meni i njenoj nani i porodici. U poslednje vreme želela je mir i zdravlje, a otišla je prerano, u 51. godini. Ovim završavam javno oglašavanje, i znam i osećam da nas od gore gleda - piše poznati voditelj.

 

 

 - Pošto imamo na desetine slika, lepih video spotova, ostavljam Vladimiru u amanet da napravi jednu lepu foto-video priču o našoj Daci. Otišla je prerano, u 51. godini, a toliko se nadala ozdravljenju i tome da će biti većinski vlasnik svog života. Siguran sam da će joj univerzum dati toliko čekani mir. Mnogo nam nedostaje, samo da okrene telefon i pita: Momci, šta mi radite... Ne znam nikoga ko je toliko voleo more i život. Putuj još jednom nebeskim kočijama tamo gore gde je večno plavo - završava Filipović u emotivnom obraćanju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike