Emotivni intervju Ivane Pavković i Petra Mitića o dolasku blizanaca: Dečaci već imaju po dva kilograma, a štek je spreman (VIDEO)

28.07.2022

06:30

0

Estradni par sa nestrpljenjem iščekuje da se njihovi sinovi rode, a pevač se već odlično snalazi u menjanju pelena

Emotivni intervju Ivane Pavković i Petra Mitića o dolasku blizanaca: Dečaci već imaju po dva kilograma, a štek je spreman (VIDEO)
pavkovic_mitic (2) - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Pavković i Petar Mitić uživaju u skladnom braku već šest godina. Kruna njihove ljubavi je najpre bio sin Vujadin, a sada u porodicu Mitić stižu blizanci - dva dečaka. Pevačica je na pragu devetog meseca i svakog trenutka očekuje kada će na svet doći njeni sinovi.

Estradni par radi opremanju dečije sobe, a kako se bliži dolazak mališana, ovaj bračni par je išao i u kupovinu kolica za bebe, što je ekipa 24sedam i ispratila. U emotivnom intervjuu, Ivana i Petar su otkrili kako teku pripreme za dolazak beba, kako su reagovali na vest da će dobiti blizance i da li su finansijski potkovani da sve to iznesu.

Postoji li neki strah, ipak su blizanci u pitanju?

Ivana: - Kada sam se prvi put porodila, bila sam mlađa i mogu da kažem da sam bila jako uplašena. Vremenom sam se opustila. Sada sam drugačije pristupila i jako sam srećna. Jedva čekam da ih upoznamo i da dođu na svet.

Antonio Ahel/ATAImages
Ivana Pavković, Petar Mitić

 

Kako podnosiš ovu trudnoću u odnosu na prethodnu?

Ivana: - Sada je sve brže prošlo. Ova trudnoća je mnogo lakše prošla, bez obzira na to što nosim blizance. Pre nekoliko dana sam bila na kontroli i dečaci imaju po dva kilograma i sve je super.

Kada je termin za porođaj?

Ivana: - Termin je u septembru, ali kako su blizanci u pitanju, spremamo se za dve, tri nedelje da dođu.

24sedam/D.B.
Ivana Pavković, Petar Mitić

 

Jeste li bili iznenađeni kada su vam rekli da čekate blizance?

Petar: - Bili smo u šoku, jer su nam rekli da je to nasledno, onda smo ispitivali naše korene i isprva je izgledalo da smo mi prvi koji imamo blizance, a ispostavilo se da je Ivanina baka bila bliznakinja. Ivana je sama išla na kontrolu, ja nisam mogao da idem sa njom zbog korone i ona kaže meni: Imaćemo dve bebe, a ja je pitam tada pa ko je još trudan i ona meni kaže, Srećni, uzbuđeni, pomalo uplašeni.

Ivana: - Mene su obuzele neke emocije, strah. U jednom momentu sam i plakala i smejala se, bio je to pozitivni šok. Posle nekog vremena kad su se slegli utisci, sad sam shvatila da je to dar od Boga.

Jeste li priželjkivali devojčicu, s obzirom na to da već imate jednog sina?

Petar: - Ja sam priželjkivao ćerku, ona je bila ubeđena da će biti dečaci.

24sedam/D.B.
Ivana Pavković, Petar Mitić

 

Da li će biti četvrta devojčica?

Ivana: - Sačekaćemo da preguramo ovo, pa ćemo videti.

Koliko si bio uključen u menjanje pelena, kako si podneo to buđenje noću?

Petar: - Ja jako volim decu, ali nisam imao pojma sa decom. Mislio sam da je to ženski posao, ali je i muški. Super sam se snašao, bukvalno sam bio uključen u sve. Bio sam iznenađen koliko ja znam.

U poslednje vreme, mnogi brakovi na estradi su se raspali, vaš je uspeo? Koja je tajna uspeha vašeg braka?

- Pravila nema, meni je žao što to čujem. Sam stil života i način se promenio, nekad je to bilo sramota. Činilo se sve da se brakovi sačuvaju. Danas je to postalo standardno. Mi smo držimo te devize da je Brak svetinja, da se boriš za sve, za porodicu.

24sedam/D.B.
Ivana Pavković, Petar Mitić

 

Proslavili ste godišnjicu pre nekoliko dana, čime si iznenadio suprugu? Da li si joj nešto kupio?

- Ja sam surovo iskren, ništa joj nisam kupio. Katastrofa, imam opravdan razlog. Adaptacija je, treba da kupimo veća kola, haos oko majstora. Jurimo svašta nešto, radim, sezona je.

S obzriom na to da je sve poskupelo, a vi morate da opremite dečiju sobu i kupite sve što je potrebno, da li ćeš ti Petre morati više da radiš, ili će se Ivana vratiti ranije na scenu? Da li je štek spreman?

Petar: - Moram da radim više. Čovek da bude racionalan. Nismo čekali zadnji momenat da nas čeka panika. Ja sam se naradio, volim svoj posao, nema mesta za paniku. Štek je tu, bila je situacija sa koronom, malo smo je načeli. Ja sam vredan, biće novca za sve.  

Antonio Ahel/ATAImages
Ivana Pavković, Petar Mitić

 

Ivana: - Volimo da trošimo, ali umemo i da uštedimo.

Kažu da su trudnice veoma emotivne, da li si i ti takva i koliko si zapravo emotivnija neko inače?

- Pa ja sam generalno emotivna, ali umem to da prikrijem i da se isplačem sama sa sobom. Sada, od silnih obaveza, niti smo obeležili godišnjicu, nekako mi je ova trudnoća proletela, čini mi se da nisam imala vremena da budem emotivna. Nisam svesna nekih stvari.

Kada si poslednji put zaplakala i šta te je nateralo na suze?

- Zaplakala sam baš pre neki dan. Verovatno su to hormoni. Pratim neke dečije stranice, nešto u vezi sa sinom, kako je sva energija bila usmerena na njega, sada ćemo imati još dvoje dece i tada su me obuzele emocije i isplakala sam se posle dužeg vremenskog perioda. Prosto, svima je potrebno da se ispraznimo.

Ceo intervju sa Ivanom i Petrom pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike