Ivana Pavković pokazala kako izgleda u osmom mesecu trudnoće: Sve je bliži trenutak kada će blizanci doći na svet (FOTO)

17.07.2022

15:09

0

Pevačica se povukla iz javnosti, ali je na Instagramu aktivna

Ivana Pavković pokazala kako izgleda u osmom mesecu trudnoće: Sve je bliži trenutak kada će blizanci doći na svet (FOTO)
Copyright Foto Toxic TV

Ivana Pavković i Petar Mitić pre nekoliko meseci objavili su srećne vesti da čekaju blizance i to dva dečaka, a od tada ne mogu da dočekaju dan kada će se oni roditi. Taj trenutak je sve bliže s obzirom na to da je pevačica u osmom mesecu trudnoće.

Antonio Ahel/ATAImages
Petar Mitić i Ivana Pavković

Iako bi mnogi pomislili da je trudnoća sa blizancima teža, Ivana uživa u svakom trenutku što se može videti i na njenim objavama na društvenim mrežama.

Pevačica je objavila fotografiju u lepršavoj haljini na tufnice najavljujući da je ušla u osmi mesec  i da se bliži dan kada će na svet doneti dve bebe.

Pored toga, objavila je i video na kom se vidi kako se bebe mrdaju u stomaku. 

Podsetimo, Petar i Ivana imaju sina Vujadina, a pevač je nedavno istakao da je neizmerno srećan i uzbuđen što će njegova porodica biti prava muška. Ipak, za njegovu lepšu polovinu tvrdi da će biti privilegovana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike