Prvo oglašavanje Petra Graša nakon što je postao otac: U pola noći posle nastupa jurio kući samo da poljubi ćerkicu

23.07.2022

19:50

0

Autor: Marija Mitić

Pevač je uspeo da bar na kratko vidi svoju mezimicu prve noći kada je sa mamom napustila porodilište

Prvo oglašavanje Petra Graša nakon što je postao otac: U pola noći posle nastupa jurio kući samo da poljubi ćerkicu
Petar Grašo i Hana Huljić - Copyright ATAImages/ A.A./Jutjub/Jutarnji list

Supruga pevača Petra Graša, Hana Huljić Grašo porodila se 17. jula i na svet donela ćerkicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Alba.

Nekoliko dana nakon porođaja, tačnije 21. jula, Hana i Alba su napustile porodilište u Splitu u pratnji majke i sestre, a dosta se spekulisalo o tome što Petar nije došao po svoje mezimice. Kasnije se u javnosti saznalo da on nije mogao da stigne budući da je imao unapred zakazane nastupe na letnjoj turneji.

Ipak, Petar je sada, u svojoj prvoj izjavi za medije nakon što je postao otac, otkrio da je uspeo da dođe kući i vidi svoju ćerkicu prve noći po izlasku iz porodilišta.

Printscreen/YouTube/HanaWho
Petar Grašo i Hana Huljić Grašo

 - Dobro veče Dubrovniče, dame i gospodo, dragi prijatelji. Šta da vam kažem, klape se ne propuštaju, osim ako ne postaneš otac. Onda te zove prijatelj Zoran i kaže - možeš da ne dođeš i sačuvaćeš taj dan s detetom, a mene ćeš uništiti. I onda sam poljubio malu i došao tu s vama, šta ću - rekao je Grašo neposredno pred nastup u Dubrovniku.

- Mi smo srećni. Uspeo sam da poljubim ćerkicu, juče sam svirao u Komiži i došao sam privatnim taksijem u četiri ujutru, prijatelj me je doveo da bih zagrlio dete - ispričao je Petar, prenosi In magazin.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike