Nikola Rokvić otkrio sa čim se borio: U trenutku sam zbog toga mogao čudo da napravim!

21.07.2022

21:39

0

Pevač je priznao zašto se promenio

Nikola Rokvić otkrio sa čim se borio: U trenutku sam zbog toga mogao čudo da napravim!
nikola_rokvic_16072015_0034 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Bračni par Nikola Rokvić i Bojana Barović odmarali su u Grčkoj, gde je pevač proslavio svoj rođendan, ali i objavljivanje nove pesme. Njih dvoje uvek stavljaju porodicu na prvo mesto.

Kako su priznali, trude se da decu vaspitavaju tako da ih nauče mnogim stvarima tokom odrastanja, te da ih pripreme na ono što ih čeka tokom života.

ATAImages/ A.A.
Nikola Rokvić i Bojana Barović

- Nikola i ja se slažemo da deca radom moraju da zasluže nešto, smatramo da moraju da prođu gradaciju u funkcijama. Treba da idu korak po korak i nauče da vrednuju svaki dinar i trud koji je iza njega - rekla je Bojana za Stori.

Njih dvoje se uglavnom slažu u svim stvarima, ali s vremena na vreme dođe do čarki. Oboje su istog temperamenta, ali Nikola priznaje da je radio na sebi u poslednjih godinu dana. 

Printscreen Instagram/ Nikolarokvic
Nikola Rokvić

- Oboje smo sličnog temperamenta, u nekim trenucima sam ja radio više na obuzdavanju vatrenog temperamenta koji može u trenutku čuda da napravi, a u poslednje vreme je ona smirenija od mene. To je zbog previše stresa i obaveza, a umem burnije da regujem - iskren je bio pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike