Posle šest godina ljubavi, Kirsten Danst izgovorila sudbonosno „da”

12.07.2022

14:19

0

Glumica se zaklela na večnu ljubav partneru Džesiju Pemonsu sa kojim ima dvoje dece

Posle šest godina ljubavi, Kirsten Danst izgovorila sudbonosno „da”
Kirsten i Džesi (2) - Copyright Profimedia

Glumica Kirsten Danst i njen dugogodišnji partner glumac Džesi Plemons napokon su stali pred oltar. Par se zabavlja već šest godina, dobili su dvoje dece, a sada su ljubav rešili da podignu na viši nivo i krunišu ga brakom.  

Prema pisanju „The Cut”, par se venčao prošlog vikenda u luksuznom odmaralištu GoldenEye u Ocho Riosu na Jamajci, a vest je potvrdio i glumičin predstavnik za medije. 

Profimedia
Kirsten Danst

 

Podsetimo, Kirsten i Džesi su se upoznali na snimanju serije „Fargo”, u kojoj su glumili par. Varnice su odmah sevnule, ali su ljubavnu romansu otpočeli tek po završetku iste, a godinu dana kasnije su se i verili.  

Kristen i Džesi su takođe glumili par u Netflixovoj drami „Power Of The Dog” iz 2021, a oboje su za svoje uloge bili nominovani za Oskara, ali nisu ih osvojili.

Glumac je Kirsten nazvao svojom ženom još na dodeli Oskara ove godine. Tada je voditeljka Ejmi Šumer (41) sela pored Plemonsa i pravila se da ne poznaje Kirsten dok je ona morala da stoji kraj njih dvoje, te je na kraju to postao jedan od najkontroverznijih trenutaka večeri.

Profimedia
Džesi Plemons, Kirsten Danst

 

- Kažemo da smo venčani jer osećam se kao da smo u braku - rekao je Plemons prošle godine.

Glumac je početkom godine ispričao da su globalna pandemija i njihovo dvoje male dece otežali planove oko venčanja, a sada, sedam meseci kasnije, i to je rešeno.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike