Dara topi kilograme jedan za drugim, a jede pet puta dnevno!

24.12.2020

16:35 >> 16:26

0

Za kratko vreme uspela je da se reši viška, a u teretani pokazala je zavidno umeće

Dara topi kilograme jedan za drugim, a jede pet puta dnevno!
Copyright Dara Bubamara ATAImages/Antonio Ahel

Dara Bubamara već mesecima redovno trenira, a u borbi s viškom kilograma promenila je i način ishrane. Na rezultatima već nema ko joj ne zavidi, ali zato – ona ne propušta da vežba čak i kada otputuje na neku egzotičnu lokaciju s mlađim izabranikom.

Prema pisanju pojedinih medija, Dara se do sada rešila čak deset kilograma, ali nastavlja dalje! U najskorijem snimku iz teretane sa društvene mreže Instagram, otkrila je da se posebno zadržava na traci, a zatim i kako barata tegovima. Što se ,,nove” ishrane tiče, svima je toplo preporučuje i, kako priznaje, nije bilo lako – ali se brzo navikla.

– Na takozvanoj Protekal ishrani i prezadovoljna sam. Već pet nedelja konzumiram samo povrće i proteinske šejkove. Imam pet obroka dnevno i to mi je sasvim dovoljno. Na početku sam bila često gladna, ali sada sam se navikla. Mnogo se dobro osećam i ovakvu ishranu preporučujem svima – rekla je nedavno.

Ujutru, ona ispija šejk, zatim ruča sirovo povrće, pa ponovo uzima šejk. Tako ,,vrti” sve do odlaska na spavanje.

Pročitajte još:

– Kroz vodu izbacim po tri kilograma i tad izgledam kao da sam smršala deset! Mogla sam da izaberem lakši put, odnosno neku dijetu gde bih jela neku raznovrsniju hranu, ali ne, ja volim da se mučim! – istakla je kroz smeh pvačica.

– Svakodnevno vozim bicikl i trčim na traci. I ranije sam trenirala, ali mi je sve bilo džabe kad sam umela u ponoć da pojedem palačinku. Dok je trajalo vanredno stanje u prvom talasu pandemije korona virusa, radila sam vežbe, ali sam i jela kao luda. I posle sam se pitala kako sam za tako kratko vreme nabacila četiri kilograma, a trenirala sam! Ali, džabe fizilka aktivnost ako se ne redukuje ishrana – rekla je iskreno ,,Hitu” Dara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike