Jelena i Novak Đoković prvi put su se sreli na Banovom brdu: Bili smo klinci i pitao me je da mu pomognem...

26.10.2020

11:39 >> 09:28

0

Autor: M. Gudžulić

Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, dok je teniser tek ,,hvatao zalet ka ogromnoj slavi, koja ga je čekala

Jelena i Novak Đoković prvi put su se sreli na Banovom brdu: Bili smo klinci i pitao me je da mu pomognem...
Jelena i Novak Đoković Profimedia

Jelena i Novak Đoković prvi put su se sreli još kao klinci, na Banovom brdu. Ona mu je pomagala dok je rešavao ukrštene reči i, od tada, uvek su se lepo družili, bez ikakve naznake da će se kasnije jedno drugom zavetovati na večnu ljubav.

– Mi smo baš bili klinci kada smo se prvi put sreli. Bili smo na teniskom turniru u jednom klubu na Banovom brdu. Dugo sam trenirala tenis, do svoje 15. godine, pa smo imali zajedničko društvo. On je rešavao neke ukrštene reči, a ja sam bila pored njega, pa me je pitao da mu pomognem i tako smo zajedno počeli da rešavamo, ali posle toga smo se sretali povremeno i uvek lepo družili, ali bez ikakvih naznaka da ćemo se ikada zabavljati. Počeli smo da se zabavljamo tek posle tri godine – ispričala je svojevremeno Jelena.

Čuveni teniser ju je prvi put predstavio javnosti na turniru u Amersfortu, u julu 2006. godine. Međutim, još u srednjoj školi je bio lud za njom.

– Ona se sada preziva Đoković, jer je postala moja supruga. Videli smo se prvi put na jednom od lokalnih turnira u Beogradu…. Ona je bila moja devojka pre nego što smo se uzeli. Pre toga je bila moj prijatelj, a pre toga je bila devojka na koju sam odlepio u srednjoj školi – ispričao je jednom prilikom Nole.

Hit detalj sa prosidbe

Kako je slavni teniser otkrio američkim medijima, prosidba u prvom trenutku nije krenula kako treba:

– Otišli smo na vožnju balonom. Iznajmio sam još jedan balon, koji je trebalo da se digne u trenutku kada bismo mi prolazili i otpustio bi znak na kojem bi pisalo: „Hoćeš li da se udaš za mene?” Problem je nastao kada se balon zapalio, doduše ne mnogo… Jelena je počela da paniči.” „O, Bože. Imamo rupu u balonu”, vikala je Jelena, dok je Novak pokušavao da izvadi situaciju.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Alo

Najčitanije Vesti