Jovana Jeremić zaplakala pred kamerama zbog bivšeg: Žao mi je što se sve tako desilo!

04.07.2022

13:52

2

Voditeljka objašnjava kako je uvek ona bila ta koja ostavlja, ali da je u razgovoru s nekadašnjim suprugom posebno birala reči

Jovana Jeremić zaplakala pred kamerama zbog bivšeg: Žao mi je što se sve tako desilo!
Printscreen ,,Sceniranje"

Jovana Jeremić i Vojislav Milošević su se zvanično razveli početkom marta, a prisećajuću se njihovog odnosa, voditeljka je kao gošča jedne emisije završila u suzama. Ona je, naime, objasnila kako je uvek ta koja ostavlja, ali da joj je veoma žao što se s Vojom sve tako završilo.

Par je ostao u prijateljskim odnosima i udruženim snagama podižu ćerku, koju su dobili u braku.

„Osećam krivicu, ali isto bih uradila!"

- Ja sam ta koja je uvek ostavljala. Žao mi je Voje, što se tako sve desilo, ali sam morala da odem. Osećam krivicu, ali isto bih uradila. Mnogo sam birala način, želela sam da odem, ali nisam želela njega da povredim. Toliko sam birala reči. Ne volim da povređujem, ali ja sam svakog muškarca morala da ostavim. Svakog prerastem u određenom momentu i moram da odem - objasnila je kroz suze Jovana u „Sceniranju", ali nije se tu i zaustavljala.

Jeremićeva je naglasila da Miloševića posle braka gleda isključivo kao druga, te da ih takva ljubav sada vezuje. 

- Prestaneš da voliš. Ne vidim više sebe uz njega, ali on mi je drug. Volim ga kao čoveka, nikada ne dam na njega. Veliki sam prijatelj, ali svakog muškarca prerastem. Oni nemaju taj kapacitet da budu jaki da mogu da jašu sa mnom - zakljulila je ona, pa otkrila da sanja o tome da nađe muškarca kao što je njen otac.

Jovana Jeremić i Vojislav Milošević Amir Hamzagic/ATAImages
 

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti