Oglasili se Kortni i Travis Barker iz bolnice! „Sramota, šta ste radili dok mi se muž borio za život!" (FOTO)

03.07.2022

11:39

0

Kardašijanova je pokazala i kako provode vreme, dok se bubnjar ne oporavi dovoljno da može da ide kući

Oglasili se Kortni i Travis Barker iz bolnice! „Sramota, šta ste radili dok mi se muž borio za život!" (FOTO)
profimedia-0694944724 - Copyright Profimedia

Kortni Kardašijan se putem društvene mreže Instagram oglasila iz bolnice, gde trenutno boravi zbog svog supruga Travisa Barkera. Bubnjar je pre nekoliko dana bio hospitalizovan po hitnom postupku i mnogi su se ozbiljno zabrinuli pošto je njegova ćerka iz prvog braka, Alabama, zatražila od javnosti „da ga uključe u svoje molitve".

Pošto je čuvena crnka objasnila šta se tačno dogodilo, iz njenih je „storija" postalo jasno da se i sam Travis oglasio, zahvaljujući se Bogu što je „i kroz ovu muku prošao živ". Sa druge strane, Kortni je i te kako uzela na zub sve one koji su prodavali njene stare fotografije dok joj se suprug borio za život i taj je potez tamošnjih paparaco fotografa oštro osudila.

- Strašnih je nedelju dana za nama. Nedelja puna raznih emocija. Zdravlje je toliko važno, ali ga nekad uzimamo zdravo za gotovo. Stvari preko noći mogu da se promene. Otišli smo zajedno na rutisnki pregled, a on je završio s pankreatitisom - pisala je Kortni na crnoj pozadini svojih „storija".

- Zahvalna sam Bogu što mi je sačuvao muža, svima vama koji ste se molili za njega, za veliku podršku koju ste nam pružali ovih dana. Dirnulo me je to. Specijalistima, lekarima, sestrama ovde, takođe veliko hvala. Brinuli ste o njemu, ali i meni - naglasila je ona, pa dodala:

- Što se tiče paparaco fotografa koji su prodali „slike iz mog provoda dok mi se muž bori za život"... U pitanju su stare fotografije. Ne sećam se kad sam poslednji put nosila te stvari. I dobro sam vas upamtila. Ovo je novo dno, koje ste dotakli. Ja sam sve vreme sa njim u bolnici. Treba da vas bude sramota - zaključila je Kortni, pa pokazala da im vreme prolazi u igranju društvenih igara.

Kortni Kardašijan Instagram screenshot / kourtneykardash
 

Travis je, sa druge strane, malo detaljnije pojasnio svoje stanje.

- U ponedejak sam otišao na pregled i dobro sam se osećao. Posle večere, međutim, osatio sam neverovatne bolove i u bolnici sam otad. Za vreme endoskopije mi je uklonjen mali polip u veoma osetljivom delu. To obično obavljaju isključivo specijalisti. Pankreas mi je bio oštećen. Pankreatitis koji se razvio je mogao i da me ubije. Zahvalan sam na svemu što su lekari ovde za mene uradili. Osećam se mnogo bolje - piše u njegovom „storiju" koji je i Kortni objavila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike