Momci iz "Magnetic" benda o konkurenciji i skandalima: Nećemo protiv sebe zarad slave! (VIDEO)

29.06.2022

20:38

1

Mlada grupa predstavila je svoj četvrti singl na festivalu "Skale" u Herceg Novom

Momci iz "Magnetic" benda o konkurenciji i skandalima: Nećemo protiv sebe zarad slave! (VIDEO)
skale_trece_vece_28062022_0028 - Copyright ATAImages/ M.S.

Jovan, Vlada, Steva, Danilo, četiri su momka koja čine jedan od najpopularnijih bendova trenutno kod nas, među svim generacijama. Iako je "Magnetic" jedan od najmlađih bendova, s obzirom na to da se muzikom bave nešto vise od pet godina, to ne umanjuje njihove ambicije i želju za uspehom.

Oni su ovog leta objavili svoj četvrti singl pod nazivom "Laž", sa kojim su se pojavili kao učesnici ovogodišnjeg festivala "Skale" u Herceg Novom.

Za scenu su odabrali bele odevne kombinacije, a okupljena publika ih je pozdravila aplauzom. Odmah nakon nastupa ekipa 24sedam je porazgovarala sa njima, a utisci su, kako kažu fenomenalni.

ATAImages/ M.S.
Magnetik bend

- Utisci su fantastični! Mislim da svi živimo naš dečački san! Sve je bilo spontano i još pokušavamo da nađemo reči kojima bismo to opisali. Brojne poruke podrške su nam stigle posle nastupa. Svi komentari su pozitivni, što nam je jako drago. Baš smo zadovoljni - kažu mladi momci iz benda.

Iskoristili smo ovu priliku da ih upitamo i koliko je teško izboriti se za svoje mesto na estradnom nebu, kako gledaju na konkurenciju, ali i sa kojim velikim imenima sa naše javne scene bi voleli da sarađuju.

- Ne mislimo da imamo konkurenciju, iako ima dosta pevača. Svi uživamo u muzici i ima mesta za sve. 

Printscreen Youtube/ Magic Records
Magnetik bend

- Što se tiče saradnje mi, naravno, imamo neke želje, poput Edite, Milice Todorović, Leksington benda, sa kojim se i privatno družimo. Dosta njih nam daje savete, koje mi rado volimo da čujemo i usvojimo - kažu muzičari i tvrde da nikada ne bi pribegli skandalima zarad karijere.

- Mi zaista ne mislimo da je svaka reklama dobra reklama. Izbegavamo sve što ima veze sa skandalima jer to nama nije prirodno i u krvi. Tada bismo išli protiv sebe, zarad slave. Ona će doći ili neće doći ali mi nećemo juriti za tim po svaku cenu.

Šta su momci iz "Magnetic" benda još zanimljivo rekli za 24sedam, pogledajte u video prilogu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike