Život Kim Kardašijan je otvorena knjiga, ali ovih pet stvari o njoj sigurno niste znali!

29.06.2022

05:45

0

Daje svoj život na dlanu, ali ipak može da iznenadi

Život Kim Kardašijan je otvorena knjiga, ali ovih pet stvari o njoj sigurno niste znali!
profimedia-0643044426 - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan se proslavila preko rijalitija u kom je učestvovala njena porodica, a onda je izgradila imperiju uz pomoć brenda kozmetike i odeće koje je osnovala.

Mnogi misle da ona više nema čime da iznenadi i da se o njoj sve zna, ali ovih pet stvari o popularnoj Kim sigurno niste znali

Bila je sa nećakom Majkla Džeksona

Pre nego što se udala za Kanjea Vesta (od kog se i razvela), Kim je bila u vezi sa TJ Džeksonom, nećakom preminulog kralja pop muzike Majkla Džeksona.

Profimedia
Kim Kardašijan

Kreirala karmine kada je bila tinejdžerka

Iako sada ima svoju modnu i kozmetičku liniju, u mlađim danima je u prodavnicama u Los Anđelesu kreirala ruževe. Kako je svojevremeno istakla u medijima, bilo joj je zanimljivo da tako zaradi džeparac, i to radeći sa svojom prijateljicom Nikol Riči.

Ima OCD

Svojevremeno je istakla da pati od opsesivno - kompulsivnog premećaja. Čistačica joj dolazi nekoliko puta nedeljno, a ona nakon toga ipak počisti za njom. 

Profimedia
Kim Kardašijan

Greje dijamantske ogrlice fenom za kosu 

Interesantno je i to da je svojevremeno izjavila da svoj nakit pre nošenja greje fenom. Kako kaže, veliki dijamanti joj prijaju, ali joj ne prija njihova hladnoća, te iz tog razloga želi da ih ugreje.

Opsednuta je Elizabet Tejlor 

Priznala je i da je najveći fan glumice Elizabet Tejlor. Kaže da je kao klinka bila opsednuta njenom pojavom, kao i da zna svaki detalj o preminuloj glumici. Bila je i poslednja koja je sa njom radila intervju, pre nego je preminula 2011. godine. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike