„Dok iseče krastavac iščašiće rame!" Kendal Džener zbog ovoga postala meta podsmeha (VIDEO)

18.05.2022

14:47

0

Autor: Marija Mitić

Kada je pokazala svoje kulinarsko (ne)umeće, izmamila je razne komentare javnosti...

„Dok iseče krastavac iščašiće rame!" Kendal Džener zbog ovoga postala meta podsmeha (VIDEO)
profimedia-0688158209 - Copyright Profimedia

Manekenka iz slavne porodice Kardašijan-Džener, Kendal, pokazala je svoje kulinarsko (ne)umeće u jednoj od nedavno emitovanih epizoda rijalitija „Kardašijanovi". Ona je, sudeći i po komentarima s društvenih mreža, posetila majku Kris Džener, kada je ogladnela i poželela da sebi napravi užinu.

U kuhinji se, naime, baš i nije najbolje snašla.

Snimak na kom oprezno, bojažljivo i u najmanju ruku čudno seče krastavac, za kratko vreme postao je viralan, a korisnici društvenih mreža ne mogu da veruju šta vide!

„Kako Kendal Džener secka krastavac je nešto najtragičnije što sam videla", „Ovo je najbolnija stvar koju sam ikada videla", „Gledati Kendal kako se trudi da ne bude razmažena bogatašica tako što će iščašiti rame seckajući krastavac...", samo su neki od komentara na njen račun.

Profimedia
Kendal Džener

Podsećanja radi, Kendal je i nedavno bila meta podsmeha zbog odevne kombinacije koju je ponela na Met Gali. Njenu haljinu činila je crna koža u predelu donjeg dela, dok je preko grudi imala mrežicu sa cirkonima, a mnogi su je okarakterisali kao - obučenu za sahranu.

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike