Tea Tairović pokazala obline, stiglo joj nezgodno pitanje: Pevaš ili se skidaš za vikend? (FOTO)

27.06.2022

17:44

0

Pevačica je ostavila i poruku koju, izgleda, nisu svi shvatili

Tea Tairović pokazala obline, stiglo joj nezgodno pitanje: Pevaš ili se skidaš za vikend? (FOTO)
tea tairovic 31 - Copyright Instagram printscreen/tea_tairovic

Tea Tairović zakazala je niz nastupa van Srbije za vikend, ali ono što je nejasno jeste njena fotografija i poruka uz tu objavu.

Pevačica se na nepoznatom mestu fotografisala u kupaćem kostimu iz nekoliko uglova, ističući tako svoje telo, dok je ispod poručila:

- Spremam se za vikend - napisala je Tea, ali ni njenim pratiocima nije baš jasno "kako se to sprema", s obzirom na to da fotografija nije nastala u nekom kozmetičkom salonu ili teretani.

 

 

Velike grudi, struk i izvajani kukovi, naveli su njene pratioce da se prisete njenog vrelog snimka koji je navodno slučajno isplivao na Internetu. Zato je Tairovićeva osim pohvala da je zgodna, dobijala i neumesna pitanja.

- Pevaš ili se skidaš za vikend? - zanimalo je jednog njenog fana.

Inače, na svom Instagram profilu ona često objavljuje izazovne fotografije, s obzirom na garderobu koju bira, pa su joj atributi uvek u prvom planu.

Podsetimo, Tea je najveću popularnost stekla prošlog leta kada je u javnost isplivao njen eksplicitni video u kome oralno zadovoljava muškarca, a kasnije je objavila pesmu koja je postala hit i album.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike