Od lažnog napada preko zatvora do crvenog tepiha: Džasi Smolet otkrio na čemu radi, hoće da proširi svoju "imperiju"

28.06.2022 | 05:45

Autor: Nemanja Vujčić

Skandal ga i dalje prati, ali on je očigledno spreman da nastavi dalje kao da se ništa nije dogodilo

Copyright Profimedia

Džasi Smolet je spreman da okrene novi list! Glumac (40) se pojavio na crvenom tepihu BET dodele nagrada i to tri meseca pošto je pušten iz zatvora, u kom je bio zbog toga što je lažirao napad na sebe.

Iako bi mnogi rekli da je ovo njegov povratak u svet zabave, on to ne gleda tako.

- Znate, nikad nisam gledao celu situaciju kao da se vraćam. Uvek mi je bio cilj da proširim svoju imperiju, da tako kažem. Da na viši nivo podignem ovo što radim - rekao je on. 

On je najavio i da sprema svoje pesme, ali se i zahvalio svojim fanovima koji su mu bili podrška tokom teškog perioda.

- Iz sveg srca im kažem hvala. Nikad nisu okrenuli glavu. Za to ću im biti večno zahvalan. I nikad to neću olako shvatiti - kaže Džasi i nastavlja:

Profimedia
Džasi Smolet

- Moja porodica, prijatelji, podrška, to je... Znajte, ako nikada ne budem mogao da vas zagrlim uživo, taj zagrljaj postoji u mom srcu i to zaista mislim.

Podsetimo, Džasi je pre tri godine prijavio policiji da je napadnut od strane dva muškarca, a kao razlog naveo je da su to uradili zato što je gej muškarac i Afroamerikanac. Međutim, ubrzo je utvrđeno da je sve to bila laž i glumcu je suđeno.

Puna kazna za glumca bila je 30 meseci uslovno, dok bi 150 dana morao da provede u zatvoru, a takođe i da plati poreze i takse u vrednosti od 145.106 dolara.

Profimedia
Džasi Smolet

On je zatvor napustio posle samo šest dana, kada mu se ukazala prilika da plati kauciju od 150 hiljada dolara, a njegov advokat je podneo žalbu na presudu.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam