Viki odgovorila na prozivke Bosanca, Šerifovićeva otkrila da pregovara za sledeću sezonu "Zvezda Granda": Ne mogu bez mene

25.06.2022

20:02

0

Velika euforija vlada kako među takmičarima, tako i među članovima žirija

Viki odgovorila na prozivke Bosanca, Šerifovićeva otkrila da pregovara za sledeću sezonu "Zvezda Granda": Ne mogu bez mene
Marija Šerifović (2) - Copyright 24sedam/M.G.

Ove godine svi očekuju s neizvešnošću da li će ponovo, treću godinu zaredom, kandidat Marije Šerifović odneti pobedu, a pevačica je otkrila i da već progovara za sledeću sezonu ovog takmičenja.

- Imam neke favorite koji nisu moji kandidati. Napisala sam na jednom papiriću sve će slikati kad se završi, ko je potencijalni pobednik. Moja potencijalna pobeda večeras nema nikakve veze sa tim da li ću napustiti "Zvezde Granda". Pregovori za narednu sezonu su u toku. Nemoguće je zameniti moje mesto. Niko nema karakter kao Marija Šerifović - istakla je pevačica za medije među kojima je  i ekipa 24sedam.

Printscreen/Prva TV
 

Viki Miljković stigla je u beloj kratkoj haljini, a "bocnula" je i kolegu Dragana Stojkovića Bosanca

24sedam/M.G.
Dragan Stojković Bosanac

.

- Bosanac je producent, a ja u svom timu imam Tašketa koji je takođe producent. Znači ja u timu imam producenta, pevača, muzičara... Sigurna sam da ako je uspeo da napravi karijeru meni i mnogim mojim kolegama da će uspeti i mojim kandidatima - zaključila je Viki, koja se večeras bori protiv kume Cece Ražnatović.

24sedam/M.G.
Viki Miljković

 

- Takav je šou, ali pomažemo se, savetujemo se - kazala je Viki.

Podsetimo, pobednik "Zvezda Granda" ove godine osvaja pesmu, spot i automobil "Opel Corsa", a za to će se boriti Hanad Džehverović, Nenad Osmanović, Sandra Mladenović, Nermin Handžić, Maja Milutinović, Kenan Dervišević, Srđan Stanić, Tamara Živković, Mustafa Mehić, Andrijana Petrušovska, Alem Bajrović, Željko Vukčević, Meliha Imširović, Velid Handžić, Nikolina Đekanović i Aleksandar Josifovski.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike