Majstori rokerovoj mački spasili život: Damijano joj posle incidenta dao bizarno ime!

22.06.2021

21:34 >> 06:09

0

David ima dve mačke, a jedna od njih se zaglavila u bideu, te mu je to i bila inspiracija za nadimak svog ljubimca

Majstori rokerovoj mački spasili život: Damijano joj posle incidenta dao bizarno ime!
Copyright Damijano David, Foto: Profimedia

Pobednička grupa ovogodišnjeg evrovizijskog takmičenja „Måneskin” na čelu sa pevačem Damijanom Davidom je gostovala na kanalu Nikki Tutorials. Tom prilikom je roker otkrio kakvo je neobično ime dao svom ljubimcu – mački.

Inače, pevač je vlasnik dve mačke sa kojima uživa da provodi vreme, a poznatoj jutjuberki i voditeljki ovogodišnje Evrovizije otkrio je neke do sada nepoznate detalje o sebi – a jedan od njih je i kakvo je bizarno ime dao svojoj mački.

Damijano David, Foto: Profimedia

Naime, njegov mačak se zove Bide, a inspiraciju za takvo ime je dobio zbog jedne veoma smešne situacije u kojoj se ljubimac našao.

– Jedna moja mačka se zove Bide. Po bideu u kojemu se pere zadnjica. Kad sam ih dobio, prvi dan se jedna zaglavila u bideu i morao sam da zovem majstore da je izvade. Došli su i izvlačili mače, a jedan od njih mi je, kada su je spasili, rekao da mačka mora da se zove Bide – ispričao je Damijano.

Profimedia

Inače, njegov drugi mačak zove se Legolas.

Podsetimo, David važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca, a njegova popularnost je počela pobedom na 65. Eurosongu. Bračne ponude, hvalospevi i salve pozitivnih komentara se nižu ispod gotovo svake njegove fotografije bez obzira na to što je poznato da on ima dugugodišnju vezu sa influenserkom Đorđom Soreli.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike