Doktore, šta je ovo?! Edita zaprepašćena novom bojom glasa nakon operacije glasnih žica! (VIDEO)

20.06.2022

20:58

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica teško govori pet dana nakon uklanjanja polipa

Doktore, šta je ovo?! Edita zaprepašćena novom bojom glasa nakon operacije glasnih žica! (VIDEO)
edi 2 - Copyright Printscreen Instagram/ Editaaradinovic

Pevačica Edita Aradinović pre pet dana podvrgla se uklanjanju polipa sa glasnih žica, zbog kojih je u poslednje vreme imala probleme pri pevanju. Ona se sada oseća dobro, a prve utiske nakon operacije podelila je sa pratocima na Instagramu.

Edita je zaprepašćena svojom novom, drugačijom bojom glasa i ne može da veruje kako sada zvuči.

Printscreen Instagram/ Editaaradinovic
Edita

 - Doktore, ako gledate ovo, molim vas, ne zamerite. Ja sam navikla sve da delim sa svojim pratiocima. Imam želju da čuju kako zvučim pet dana od skidanja polipa. Znatno mi je drugačija i svetlija boja glasa. Još uvek nisam pokušala ništa da pevam. Sad ću da nastavim da ćutim. Jako mi je zanimljivo jer ne mogu da verujem da je ovo moja boja glasa - rekla je ona u video snimku i dodala da joj glas sada zvuči dosta nežnije.

- Sad moram nekako da se potrudim da bi glas bio grub, da bi bio dubok, taman. Sad je nekako pi**ast - istakla je ona, pa dodala da je najlepši kompliment koji je dobila da ne zvuči kao "batica".

- Super je sve proteklo, osećam se nikad bolje. Što se tiče nastupa, ne znam kada ću im se vratiti. Videćemo, kroz neko vreme, ali je najbitnije da je za sada sve super.

Pevačicu smo tada upitali i ko joj je od kolega pružio najveću podršku, a ona nam je otkrila da je reč o našoj velikoj zvezdi, Mariji Šerifović, sa kojom je prijateljica.

- Svi su uz mene, imam ogromnu podršku i od strane kolega. Moram reći da mi je Marija Šerifović dala ogromnu podršku, nju bih izdvojila, ali i svi ostali i hvala im na tome - poručila je Aradinovićeva za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike