Poznat datum izlaska albuma Nadice Ademov! Pevačica uzbuđena: Nimalo mi nije bilo lako!

06.06.2022

11:56

0

U projekat je uložila dosta rada i truda, kao i novca

Poznat datum izlaska albuma Nadice Ademov! Pevačica uzbuđena: Nimalo mi nije bilo lako!
Copyright Nadica Ademov ATAImages/Antonio Ahel

Nadica Ademov jedva čeka da njen album prvenac „Šapat vetrova" ugleda svetlost dana. To će se, prema najnovijim informacijama, dogoditi 20. juna. Izlazak je, inače, bio planiran za maj, međutim kako je veliki perfekcionista - trebalo joj je još malo vremena da sve završi tačno onako kako je i osmislila.

Kao uvertiru pred izlazak CD-a, ona je je nedavno objavila baladu „Zid plača", koja je za kratko vreme postala veliki hit, pa je samim tim izazvala još veće interesovanje za nove numere.

Nadica je, takođe, za svaku pesmu snimila i spot, a svaki od njih nosi posebnu priču.

- Zaista nestrpljivo čekam izlazak albuma, a onda da čujem i reakcije. Moram priznati da projekat nije ni malo jeftin, a pored toga uložila sam mnogo rada i truda. S obzirom na to da sam godinama radila i trudila se da svaki gost na mojim nastupima bude zadovoljan i ispoštovan, mislim da sam zaslužila i živela za ovaj trenutak kada ću izdati svoj prvenac. Svaka pesma je posebna, svaki kadar u spotu nosi drugačiju priču. Ne sumnjam da će biti pun pogodak jer iza mene stoji najbolja i najprofesionalnija ekipa - rekla je ona medijima na ovu temu.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike