Da li se sećate Angellininog nastupa na ,,Beoviziji"? Društvo joj je pravila ova poznata pevačica: Prelepo iskustvo, od kog me je ujedno i blam!

24.12.2020

23:05 >> 22:52

0

Sve se odvilo pre sedam godina, kada je u sklopu grupe ,,Skys izvodila pesmu ,,Magija

Da li se sećate Angellininog nastupa na ,,Beoviziji"? Društvo joj je pravila ova poznata pevačica: Prelepo iskustvo, od kog me je ujedno i blam!
Copyright Angellina ATAImages/Antonio Ahel
Pročitajte još:

Anđela Vujović, poznatija kao Angellina, danas niže hitove po kojima je i te kako prepoznaju, ali malo ko se seća da je pre sedam godina učestvovala na ,,Beoviziji”. Tada, pevala je sa Ksenijom Knežević i Danom Gašić u grupi ,,Sky’s”, a takmičile su se s pesmom ,,Magija”, koju je za njih napisao reper Skaj Vikler.

Osvojile su peto mesto na tom muzičkom takmičenju, koje Angellina svakako nosi u lepom sećanju.

– To mi je ujedno i blam i prelepo iskustvo. U tom trenutku svakako nešto potpuno novo za mene. Učestvovala sam sa još dve drugarice iz srednje škole. Bile smo mlade i ,,zelene”, ali sam događaj je moje prvo javno prikazivanje i naravno da mi je lepo sećanje. Mi smo pohađale srednju dizajnersku školu i nekako se zadesilo da u našem odeljenju ima bar petoro ljudi koji su talentovani za pevanje. To su bili koncerti po hodnicima otprilike… I onda smo došle na ideju da pokušamo da se takmičimo. I uspele smo. Zauzele smo peto mesto u finalu. Ali na samom takmičenju nije bilo baš najsjajnije, doživela sam i mnoštvo prelepih momenata ali i onih koji su loša strana ovog posla. Sujetu, ,,takmičenje” , ogovaranje – ispričala je u jednom intervjuu Angellina, prenosi ,,Blic”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike