Ovako izgleda Devito kada skine masku? Godinama je krio lice! (FOTO)

28.10.2020

17:46 >> 01:02

0

Ime jednog od trenutno najpopularnijih repera, posebno među mlađom publikom, često se spominje otkako je na društvenim mrežama isplivala fotografija na koj

Ovako izgleda Devito kada skine masku? Godinama je krio lice! (FOTO)
Copyright Devito Youtube screenshot Devito Anonymo

David Ljubenović Devito trenutno je jedan od najpoznatijih domaćih repera, posebno među omladinom. Ranije, bavio se realizacijom spotova za poznate muzičare, da bi se tek zatim i sam upustio u muzičke vode. U javnosti se predstavlja samo kao Devito, a pažljivo čuva i svoj lik – naime, gotovo uvek nosi fantomku. Međutim, na društvenim mrežama svakako je moguće pronaći nekoliko fotografija na kojima mu se vidi lice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEVITO (@devitoanonymo) on Oct 23, 2020 at 1:05pm PDT

Inače, uz Devitovu ,,Aligatori” jednom prilikom veselio se i teniser Novak Đoković, kada je tokom jedne proslave pevao: ,,Matori, furaju se aligatori”, iz pomenute pesme. Nedavno, pak, reper je doživeo veliki uspeh u saradnji sa pevačicom Teodorom Džehverović.

Devito Printscreen Twitter

Pored šuškanja o tome kako se razbacuje novcem, te da samo na stajling ume da da i po 100.000 evra, fotografija bez maske privukla je ogromnu pažnju, pošto je osvanula na društvenoj mreži Tviter. Korisnici pomenute mreže dugo su razmatrali da li je zaista on u pitanju, a inače, na dosta fotografija bez fantomke pojavljuje se sa kolegom Vukom Mobom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike