Ivan Bekjarev pozitivan na koronavirus: Samo jedno ga je mučilo pre nego što se testirao

27.10.2020

22:49 >> 20:40

0

Nakon što je test pokazao da se glumac razboleo, snimanje filma ,,Bilo jednom u Srbiji brzo je obustavljeno, a narednih dana zdravstveno stanje članova ekipe

Ivan Bekjarev pozitivan na koronavirus: Samo jedno ga je mučilo pre nego što se testirao
Copyright Ivan Bekjarev ATAImages/Antonio Ahel

Čim je ustanovljeno da je Ivan Bekjarev pozitivan na koronavirus, ekipa filma ,,Bilo jednom u Srbiji” obustavila je snimanje ovog projekta.

– Na Infektivnoj sam. Upravo primam terapiju. Nemam temperaturu ni simptome, ali su me primili u bolnicu i moram ovde da ostanem – kratko je izjavio glumac, pošto je započeo lečenje.

Koordinator produkcije filma Žarko Bojanić rekao je da je prema uputstvima Instituta za javno zdravlje i procedurama koje je propisao Filmski centar Srbije, a prema Evropskoj konvenciji o prevenciji bolesti, momentano obustavljeno snimanje. On je dodao i da će se narednih dana pratiti zdravstveno stanje članova ekipe, posebno onih koji su imali direktan kontakt sa obolelim.

– Posle toga, a saglasno sa epidemiološkom situacijom i vremenskim uslovima, donećemo odluku o eventualnom nastavku snimanja – istakao je Bojanić za Tanjug, dodavši da je početkom septembra u Leskovcu počelo snimanje filma u režiji Petra Ristovskog, a gde osim Bekjareva glume još i Viktor Savić, Sloboda Mićalović, Teodora Ristovski, Miki Manojlović, Radovan Vujović, Dragan Petrović Pele, Zoran Cvijanović i drugi.

Inače, na setu su poštovani svi uslovi zaštite, ali svakako se čeka da li će još neko iz tima imati kovid. Glumca, kako se navodi, osim umora ništa drugo nije mučilo kada je otišao da se testira, a zaštitnu masku najčešće nije nosio samo dok bi ga šminkali za ulogu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike