Bekvalčeva otvoreno o poslu, veri, pa venčanju sa samom sobom: Prepuštam to ovima glupljim nego što sam ja!

16.06.2022

16:25

0

Pevačica je u poznatom stilu „prečešljala" razne teme, napominjući kako je trenutno posebno ponosna na to što su joj nastupi izuzetno posećeni

Bekvalčeva otvoreno o poslu, veri, pa venčanju sa samom sobom: Prepuštam to ovima glupljim nego što sam ja!
noc_15062022_0006 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nataša Bekvalac je otvorila dušu pa progovorila na razne teme - od posla pa do vere, sve je „prečešljala" za jedne domaće medije, napominjući kako je trenutno posebno srećna što su joj nastupi dobro posećeni. U Americi, sa druge srane, ne zna šta je čeka, ali jedno je sigurno - neće pevati na stranim jeziku, jer su „naši ljudi željni Srbije".

- Nemam ja tu vrstu ego tripa, ja se muzikom bavim više od 30 godina, 23 baš profesionalno, kad bi mi te stvari „pumpale" samopizdanje i ego ne bih ja dovde dogurala. To mi da jednu vrstu prelepe energije i motiv za dalje, a sad ne znam šta to može da me uspali i izvede iz koloseka koji sam sebi zacrtala - počela je za „Republiku" Nataša, pa je zatim dodala kako uskoro prvi put odlazi „preko bare", s namerom da da sve od sebe.

 

 

- Ne znam šta me tamo očekuje generalno u životu, prvi put odlazim tamo generalno, a i profesionalno. Trudiću se da dam sve od sebe. A šta me tamo čeka, videćemo. Ne pevam na stranom jeziku, zašto bih, pevam ljudima koji su naši, oni su dovoljno naslušani strane muzike, a željni su naše - priča Bekvalčeva, pa odgovara da li posećuje se*si šopove.  

- Da, bila sam. Nisam ništa kupovala, ali sam gledala. Sve me je zanimalo što sam tamo videla - kratko je prokomentarisala ona.

Na pitanje o veri je takođe imala kratak, ali jasan odgovor:

- Nisam ti ja dobra adresa za to, to možeš da vidiš po mom životnom putu. Generalno, da, verujem u Boga, ali to je sve.

Nataša Bekvalac ATAImages/Antonio Ahel
 

Bekvalčeva, inače, smatra da su autobiografska knjiga i film previše egocentrični razmišljanje.

- Moj život ne može da se opiše u tri reči. Što se filma tiče, to bi bilo toliko egocentrično, ne bih bila ponosna na sebe i nisu mi te ideje padale na pamet. Isto važi i za knjigu. Zaista mi ništa ne pada na pamet u ovo doba.

Pred kraj, Nata je progovorila i o sologamiji odnosno venčanju sa samim sobom. Tada, naglasila je da to nije njen izbor.

- To nije moj izbor, to prepuštam ovim glupljim od sebe, nisam razmišljala na tu temu, čudno mi je to, nisam dovoljno porasla za tako nešto - smatra pevačica, koja je konačno prokomentarisala i muške sponzoruše, istakavši da ih se ne boji.

- Imam iskustva, to me više ne zanima, moja intuicija je poprilično izražena da bih mogla da prepoznam - zaključuje ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike