Marija Egelja trudna! Voditeljka sa biznismenom čeka prvo dete

16.06.2022

08:18

0

Ona se trenutno nalazi na godišnjem odmoru

Marija Egelja trudna! Voditeljka sa biznismenom čeka prvo dete
marija egelja Nenad Vujanović (10) - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Marija Egelja dugo je krila svog partnera, a onda dan nakon što je otkrila njegov identitet, otkriveno je i da par čeka bebu.

Njih dvoje su više od godinu dana u vezi, a ona do skoro nije želela da priča o svom emotivnom životu i ljubavi sa biznismenom Aleksandrom.

Marijin dečko, s kojim će uskoro zasnovati i porodicu, pre nego što je uplovio u ozbiljne poslovne vode se bavio fudbalom.

Kako bimo saznali nešto više od voditeljke i njihovim porodičnim planovima, pozvali smo je za komentar, ali ona nije ni potvrdila niti demantovala da je u drugom stanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

- Trenutno sam na odmoru, nemam komentar - poručila je ona za 24sedam.

Iako se Marija trudi da svoj privatni život krije od očiju javnosti, izvor za Informer je otkrio da voditeljka uživa u ljubavi, kao i da će Aleksandar i ona postati roditelji.

- Marija ne voli u javnosti da otkriva detalje iz privatnog života, pa je iz tog razloga krila vezu sa Aleksandrom. Kada se u medijima pojavila informacija da ima dečka, odlučila je da svoju sreću podeli sa svima. To je bila ljubav na prvi pogled i odmah su shvatili da su jedno za drugo. Marija je trudna, a Aleksandra i nju je ova vest jako obradovala. Jedva čekaju da saznaju pol bebe - otkrio je izvor.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike