Presavila tabak: Neda Ukraden tužila Hrvatsku, rodni Imotski i 26 članova rodbine!

28.10.2020

13:08 >> 17:49

0

Autor: L. Golubović

Pevačica je rešila da se pravnim putem izbori za svoje nasledstvo, pišu hrvatski mediji

Presavila tabak: Neda Ukraden tužila Hrvatsku, rodni Imotski i 26 članova rodbine!
Copyright Neda Ukraden ATAimages/Antonio Ahel

Neda Ukraden navodno je rešila da sudskim putem dobije svoj deo nasledstva u rodnom Imotskom. Poznata pevačica podnela je tužbu protiv Republike Hrvatske, grada Imotski, kao i brojnih članova svoje bliže i dalje familije (ukupno 26 fizičkih lica) kako bi dobila deo nasledstva u rodnom mestu, navodi hrvatski portal Imperial.net. Među tuženim licima je mnogo onih sa prezimenom Ukraden, ali se tim povodom još niko od njih nije oglasio za medije.

Neda Ukraden ATAimages/Antonio Ahel

Pop zvezda je angažovala advokata Ivana Ćosića, a tužba je podneta Opštinskom sudu u Makarskoj. Svim fizičkim licima koje je Neda Ukraden tužila postavljena je privremena zastupnica Matea Burazin Lončar, advokat iz Imotskog. Pošto je boravište tuženih nepoznato i pošto nemaju pravnog zastupnika, redovan postupak oko postavljanja zakonskog zastupnika tuženih dugo bi trajao, pa bi za stranke mogle da nastupe štetne posledice.

Cilj Nedine tužbe navodno je uknjiženje njene dedovine u Imotskom, u Glavini Donjoj, a ovim povodom se za domaće medije još nije oglašavala.

Inače, pevačica je redovno posećivala rodni Imotski do početka devedesetih, kada je njena kuća srušena tokom ratnih dejstava. Prošle godine Neda je u ovom mestu snimila spot za pesmu ,,Najteže je kad se rastaje”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Imperial.net

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike