Aleksandra Mladenović upoznala Isakove roditelje: Njegova majka ne krije oduševljenje budućom snajom!

09.06.2022

13:53

0

Autor: Marija Mitić

Šabanović odveo izabranicu u rodno Bijelo Polje

Aleksandra Mladenović upoznala Isakove roditelje: Njegova majka ne krije oduševljenje budućom snajom!
ami_g_show_31052022_0060 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović u ljubavnoj su vezi oko tri meeca i čini se da im baš sve ide po loju. Pevač je sada svoju izabranicu čak odveo i u porodični dom u Bijelom Polju, da je upozna sa roditeljima, a oni su oduševljeni njegovim izborom.

 - Poslednjih nedelja Aleksandra i Isak se stalno dogovaraju da idu u Bijelo Polje, ali nikako nisu mogli zbog brojnih nastupa da se usklade, pa su tek sada našli vremena da odu. Aleksandra je sada po prvi put upoznala i njegove roditelje koji su oduševljeni snajom - rekao je izvor blizak paru za medije i dodao da se Isakovoj majci dopadaju Aleksandrine pesme, posebno nova koju je nedavno objavila, a koja nosi naziv "Sećanje".

Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic_
Aleksandra i Isak

Podsećanja radi, Isak je nedavno svojoj izabranici pripremio žurku iznenađenja za njen rođendan, kada su se uz tamburaše i prijatelje, u jednom prestoničkom restoranu veselili do kasnih sati.

U ponoć je za Aleksandru Šabanović organizovao i slatko iznenađenje, rođendansku tortu, a ona je zamislila želju duvajući svećice.

- Mladenovićka nije znala da je on zvao bilo koga od njenih prijatelja, mislila je da idu sami na večeru. Kada je došla u restoran, zatekla je uzak krug svojih ljudi i oduševila se kako je Isak na sve mislio, pa čak i da tačno u dvanaest časova osoblje ribljeg restorana iznese tortu i balone - rekao je tada dobro obavešteni izvor za medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike