Sve je spremno za Željkov drugi rođendan: U vilu Ražnatovića pristižu prve zvanice, tu je i posebna torta za malog slavljenika

03.06.2022

17:44

0

Autor: Marija Mitić

Gosti sa sobom nose veliki broj poklona kojim će usrećiti Cecinog unuka

Sve je spremno za Željkov drugi rođendan: U vilu Ražnatovića pristižu prve zvanice, tu je i posebna torta za malog slavljenika
Ceca Ražnatović i Željko Ražnatović - Copyright ATAImages/ A.A.

Večeras je u Ljutice Bogdana, u vili Ražnatovića organizovano slavlje povodom drugog rođendana Cecinog unuka Željka.

Gosti polako počinju da pristižu u vilu na Dedinju, na rođendan omiljenog člana porodice, sina Bogdane i Veljka, a među prvima od gostiju došli su Bogdanini roditelji, Danijela i Bogdan.

Instagram printscreen/cecaraznatovic
Željko Ražnatović

Odmah za njima stigla je i Bogdanina sestra Bojana Rodić sa sinom Zoranom i suprugom Mirkom Šijanom, koji je u rukama nosio dve kese pune poklona, piše Blic. Ono što se takođe moglo videti ispred vile jeste i trenutak kada je dostavljena rođendanska torta za malog slavljenika, i to u obliku tigra.

Instagram printscreen/cecaraznatovic
Ceca i Željko Ražnatović

Nešto kasnije u dom Ražnatovića došla i Bogdanina druga sestra Nataša sa svojim dečkom, a kako je za sada poznato, rođendansko veselje Ražnatovići su upriličili isključivo za uzak krug porodice i prijatelja.

Podsetimo, Ceca je jutros, na svom Instagram nalogu podelila niz snimaka i najlepših porodičnih trenutaka, ali i prve korake svog unuka.

Instagram printscreen/cecaraznatovic
Ceca sa unukom

Ona je objavila i snimak koji je napravila jedna njena fan stranica, a na kojoj su zabeleženi trenuci na kojima se može videti kako unuk uživa u pevačicinom naručju, kako spavaju zajedno, smeju se, ali i raznorazne igrarije koje je pravio sa Veljkom, Bogdanom, ali i tetkom Anastasijom. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike