Miloš Biković progovorio o emotivnom statusu, pa priznao: Pio sam našu rakiju sa Rusima!

29.10.2020

12:53 >> 11:03

0

Glumac retko priča o svom privatnom životu

Miloš Biković progovorio o emotivnom statusu, pa priznao: Pio sam našu rakiju sa Rusima!
ATA Images/Antonio Ahel

Jedan od najpopularnijih domaćih glumaca mlađe generacije Miloš Biković stekao je slavu i van granica naše zemlje. U Rusiji je velika filmska zvezda, a sada je otkrio i poneki detalj iz privatnog života, ali nije želeo mnogo toga da iznosi u javnost.

Miloš je otvoreno pričao o tome da li privatno uživa u alkoholnim pićima i da li glumci vole da popiju tokom snimanja.

– Da! Pa to je normalno i na Balkanu i u Rusiji. Uživam uz piće kada sam u kafani sa društvom ili uživam sam kod kuće, a nekad pijem i na semaforu! (smeh) Šalim se, naravno, volim da popijem kada je momenat prikladan. Ne volim da se ugrejem alkoholom kad imam stresna snimanja jer u tom slučaju ne mogu da se fokusiram. Moj posao i odgovornost mi to ne dozvoljavaju. Postoji priča da stariji glumci nisu izlazili trezni na scenu, što razumem, jer posao glumca, iako deluje glamurozno, nije nimalo lak. Pogotovo te veličine koje su živele u jednoj drugoj zemlji… Mogu to da razumem, ali ne i da dozvolim sebi. Nama glumcima nije lak pritisak s kojim se susrećemo i živimo svakodnevno – rekao je Biković za Alo.

Kako je proglašen za ambasadora kulture, otkrio je i da li je Rusima predstavio i tradicionalno srpsko piće – rakiju.

Antonio Ahel/ATAImages

– Ponosan sam što sam dobio titulu ambasadora kulture i mislim da svako van granice svoje zemlje treba da promoviše svoju kulturu, to je zdrav patriotizam. Naravno da sam sa Rusima pio našu rakiju, kao što oni imaju svoju votku, tako i mi naše piće koje se retko gde drugde sreće – kazao je Miloš.

Što se tiče koronavirusa, glumac je do sada, kako kaže, uspevao da ga izbegne.

– Videćemo da li nam on nešto može. Zasad sam ga, makar mislim, izbegao, a za dalje će vreme pokazati – izjavio je Biković.

Kada je u pitanju privatni život, Miloš nije bio mnogo rečit, pa nije otkrio ni da li je zauzet ili slobodan.

– Srećan sam – emotivno – bio je misteriozan glumac.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Alo