Kameron Dijaz: Kad si mlad hoćeš sve, ali u ovim godinama postati majka je prava stvar!

03.01.2021

17:21 >> 16:43

0

Glumica je s vodećim gitaristom i pratećim vokalom grupe ,,Gud Šarlot, Bendžijem Madenom, dobila ćerku Radiks u 47, a iako nije verovala da će joj se to i

Kameron Dijaz: Kad si mlad hoćeš sve, ali u ovim godinama postati majka je prava stvar!
Copyright Kameron Dijaz i Bendži Maden Profimedia

Kameron Dijaz pre nešto više od šest godina aktivno je pričala kako se neće ostvariti kao majka i ne sluteći ,,ta j zapisano u zvezdama”. Kada se udala za Bendžija Madena, duboko je verovala da nikoga i ništa ne bi mogla da voli više, a onda je na svet došla njihova ćerka Radiks, koja im je oboma ostvarenje najlepšeg sna.

Pročitajte još:

Par je u 2020. ušao s ovim lepim vestima, bez ikakve pompe, što je ipak mnog iznenadilo. Takođe, često se šuškalo o tome kako je rodila bebu, te da nije potražila pomoć surogat majke, pošto se ,,prihvatila roditljstva u drugoj polovini života”. Bilo kako bilo, Kameron i Bendži osim godišnjice braka 5. januara, proslaviće i prvi rođendan ćerkice Radiks, podalje od očiju javnosi – kao i po običaju, pišu strani mediji.

Kameron je o roditeljstvu u njenim godinama, inače, otvoreno progovorila u Jutjub serijalu Naomi Kembel. Tom prilikom, u oktobru, istakla je:

– Ovo mi je najlepši životni period, iako sam svašta prošla, proputovala sam… Kad mlad osnuješ porodicu, to je sasvim u redu, a i u periodu si kad svakako želiš sve, pa zašto ne i to. Ali, u mojim godinama, to je zaista posebna stvar. To je prava, realna, iskrena odluka koju sam donela i zbog koje se ne kajem. U mojim godinama moraš baš da se potrudiš, takođe, a onda se na kraju trud i isplati.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike