Kim Kardašijan zabranjeno da prisustvuje kraljičinoj proslavi: I ranije je postojao jaz među njima (FOTO)

03.06.2022

08:49

0

Vrata Bakingemske palate su za nju i njenog dečka zatvorena

Kim Kardašijan zabranjeno da prisustvuje kraljičinoj proslavi: I ranije je postojao jaz među njima (FOTO)
profimedia-0688174256 - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan je veliko ime u stranom svetu šoubiza, ali bez obzira na to, ipak i za nju su neka vrata zatvorena.

Naime, Bakingemska plata je odbila molbu Kardašijanove da prisustvuje službenoj proslavi povodom kraljičinog platinastog jubileja, nakon što je rijaliti zvezda sa dečkom Pitom Dejvidsonom doletela u London.

Kim je bila toliko odlučna u nameri da prisustvuje proslavi, da je pokušavala na sve načine da nabavi ulaznicu, čak je i rekla da joj ne smeta ako nisu „VIP.“ 

Tanjug/Jonathan Brady/Pool Photo via AP
Kraljica Elizabeta II

- Kim retko zabrane da prisustvuje bilo kojem događaju pa je ovo bilo prilično iznenađujuće, pogotovo jer London ne posećuje često. Kim i Peit vole kraljevsku porodicu i stvarno su želeli biti deo ove posebne proslave - rekao je izvor za „Daily Mail“, ali nije jasno je li proslava jubileja bila jedini razlog za odlazak para u London.

Inače, na događaju će nastupiti Queen, Diana Ross i Nile Rodgers, a pojaviće se i Sir David Attenborough i David Beckham. Javnim osobama podeljeno je oko 10.000 ulaznica, a 7.500 vojsci, volonterima i dobrotvornim udrugama.

Profimedia
Kim Kardašijan i Pit Dejvidson

 

Službeni razlog zbog kojeg je Kim odbijena nije objavljen, ali čini se da razlog leži posebno u kraljici Elizabeti II. Naime, ranije je došlo do bizarnog incidenta kada je kraljica, odnosno njena pratnja, zabranila Kim da odsedne u Dorchester hotelu u Londonu jer je u istom hotelu trebala odsesti ona.

Iako su se svi trudili da demantuju da kraljica ne podnosi Kim, te da je pravi razlog zabrinutost njenog osiguranja kako će izaći na kraj s paparacima, novonastala situacija daje za pravo teoretičarima zavere koji stalno ponavljaju: Elizabeta II mrzi Kim Kardašijan.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike