Zar se ovako ulazi u srpsku svetinju?! Andreana Čekić u šok izdanju na Kaćinoj i Gobeljinoj svadbi (FOTO/VIDEO)

02.06.2022

13:19

0

Autor: Z.A.S.

Pevačica je sve prisutne ostavila bez teksta, pojavivši se u krajnje neprimerenom izdanju

Zar se ovako ulazi u srpsku svetinju?! Andreana Čekić u šok izdanju na Kaćinoj i Gobeljinoj svadbi (FOTO/VIDEO)
andrea gobeljici copy - Copyright 24sedam/D. Božović

Venčanje pevačice Katarine Grujić i fudbalera Nemanje Gobeljića izazvalo je veliko interesovanje javnosti, pa tako mediji u stopu prate sva dešavanja najsrećnijeg dana ovog poznatog para.

Lepa Kaća, sve prisutne je ostavila bez daha pojavivši se u skupocenoj venčanici od 20.000 evra, u kojoj zaista izgleda glamurozno.

Mladenci su se pobrinuli da sve bude na nivou, pa ih je tako, ispred vile na Voždovcu, čekao Hamer dugačak čak 12 metara. Kako običaj nalaže, fudbaler je došao po svoju mladu, a zatim su se uputili ka Hramu Svetog Save u kome će se pred Bogom i ljudima jedno drugome zavetovati na večnu ljubav.

Međutim, kako to obično biva, pažnju je, pored srećnog para, na kratko, privukao i neko drugi. Ovoga puta je to bila pevačica Andreana Čekić, inače Kaćina kuma koja se, ispred Hrama pojavila u, malo je reći, skandaloznom izdanju.

U topu boje bele kafe i braon kompletu, pevačica je šokirala ogromnim dekolteom koji otkriva njene bujne grudi, što je za ulazak u ovakvu instituciju krajnje neprimereno. Od trenutka kada se pojavila, niko nije mogao da skrene pogled sa njenog izdanja i sve oči su bile uprte u nju.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Pravila crkve nalažu da pri ulasku u nju nijedan deo tela ne bi trebalo da bude otkriven, pa bi tako čak i mlada, ukoliko nosi venčanicu golih ramena, za vreme crkvenog venčanja, trebalo da se pokrije.

24sedam/Danica Božović
 

Da li Andreana nije upoznata sa ovim pravilima, ili je samo odlučila da je njen stajling bitniji od srpske svetinje kao što je Hram Svetog Save, nije nam poznato, ali da će se o njenom pojavljivanju još dugo pričati, to je izvesno.

Čini se da je Andreana "povukla" na pevača Darka Lazića kojem je, takođe, kuma, a koji se u poslednje vreme po medijima pojavljuje više zbog nepoštovanja zakona i pravila nego zbog muzičke karijere koja je, čini se, na pauzi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike