Sanja Kužet o novom biznisu, porodici i planovima: Nisam alava! Jednu stvar još uvek nije ostvarila (VIDEO)

02.06.2022

06:30

0

Voditeljka je u intervjuu za 24sedam otkrila da li je kao devojčica sebe zamišljala kao ostvarenu poslovnu ženu i majku

Sanja Kužet o novom biznisu, porodici i planovima: Nisam alava! Jednu stvar još uvek nije ostvarila (VIDEO)
Sanja Kužet - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sanja Kužet već godinama radi kao voditeljka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", ostvarila se kao majka i supruga, ali ne planira da stane. Pokrenula je liniju detoks sokova koje je predstavila javnosti, a tek će pokazati šta sve još može.

Za 24sedam otkrila je zašto se odlučila da pokrene novi biznis, da li je kao devojčica zamišljala da će se naći gde danas jeste, na šta je najponosnija, ali i šta još uvek nije ostvarila.

Uspešna si kao voditeljka, tvoj suprug ima dobro razvijen biznis, zbog čega si se odlučila na još jedan poslovni poduhvat, i samim tim sebi nametnula jednu obavezu više? 

- Višak energije izgleda (smeh). Kada vam je sve ostalo poslagano, onda volim da probam nešto novo. Da se odvažim i vidim kako je raditi nešto ozbiljno, a jako je važno da svojim delom stojim iza toga. Verujem u ovaj proizvod, kockice su se poklopile, to je sastavni deo mog privatnog života, a sada svi možete da vidite o čemu se radi.

24sedam/Danica Božović
Sanja Kužet

Kako sada izgleda jedan tvoj dan kada imaš novi biznis?

- Tek ću da vidim kada krene poručivanje (smeh). Naoružali smo se, imam dobar tim ljudi, u smislu proizvodnje, ne cedim svaki sok ja (smeh). Tu sam da vidim neke stvari koje do sad nisam radila, flašice, etikete. Uvek imam posla, a kad radite za sebe, onda niko ne može ništa da vam naredi, radite šta želite.

Kada si bila devojčica, da li si zamišljala da ćeš raditi sve što danas činiš?

- Oduvek sam mislila da ću u 38. imati troje dece, znala sam da ću biti ostvarena u smislu posla, iako nisam znala čime ću se baviti i da ću imati ljubav života, to je štiklirano. Ali sam se vizuelno zamišljala kao brinetu na paž ošišanu sa šiškama jer sam mislila "Zaboga, imam 38 godina, sad kreće ona faza kad mislim da treba da uradim sve da izgledam mlađe" (smeh). Dosta toga je štiklirano, nešto je preostalo, ali polako.

Na šta si najponosnija, na to što ste majka, supruga ili nešto treće?

- Uvek porodica, ona na 100 mesta, pa sve ostalo. Meni sve polazi iz kuće, moje baze. Ako mi je tu sjajno, onda sam u savršenom položaju da mogu da "pucam" ka svim ostalim poljima.

Koja je, po tvom mišljenju, najlepša žena na javnoj sceni?

- Valjda s godinama žene isključivo posmatram u jednom paketu. Lepota je sjajna, ali i mladost je po sebi lepa. Žene koje su nešto učinile, uradile, a pritom ostale na nekom nivou lepote, onda je ona meni najlepša. Nije bitna samo puka lepota.

Planiraš li još neki biznis da pokreneš?

- Zadržala bih se ovde, smatram da u ovom poslu možemo da se razvijamo, ali polako, nisam baš toliko ambiciozna da najavljujem nešto novo, prvo da uradim, pa onda da predstavim.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Je l' postoji još nešto što nisi ostvarila u životu?

- Ja imam tek želju da stvaram, učim i pravim. Do sada mi je bilo sjajno, ali želim da mi bude još bolje. Nisam alava, ali mislim da treba da iskoristim svoje kapacitete i da budem spokojna i srećna, a da bih to bila, moram da radim.

Ceo intervju sa Sanjom pogledajte u nastavku.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike