Frapantan prizor: Voditeljka gola vodila program! (VIDEO)

31.05.2022

08:58

0

Džozi je snimala prilog sa nudistima

Frapantan prizor: Voditeljka gola vodila program! (VIDEO)
Screenshot_15 - Copyright Printscreen youtube/This Morning

Džozi Gibson, voditeljka britanskog Jutarnjeg programa, snimala je prilog s nudistima u jednom odmaralištu, a kadrovi koje je snimatelj usnimio, su, malo je reći frapantni.

Iako je prilog započela obučena i bila na vrhuncu zadatka, Džozi se u jednom trenutku solidarisala sa nudistima, te je i ona stala iza paravana i počela da se skida. 

Voditeljka je u jednom kadru bila potpuno naga, kao i svi sagovornici oko nje, a kamerman se trudio da ne snimi intimne delove njenih razgolićenih prijatelja.  

- Ovde sam sa mojim novim prijateljima, pozdravite gledaoce, i držite grudi pokrivene - rekla je duhovito, aludirajući na sebe.

 

Po svemu sudeći, kamermanu su podrhtavale ruke, pa mu se omaklo i u jednom momentu je snimio intimu voditeljkinih sagovornika, zbog čega su voditelji u studiju pravili su urnebesne grimase, pa su po završetku kratko prokomentarisali:

- Bilo je blizu, zaista blizu - sugerišući na delove intime koji su uhvaćeni kamerom.

Ovakav prilog je, priznaćete nesvakidašnji. Iako je voditeljka njime imala nameru da predstavi takmičenje organizovano od strane ovih nagih ljudi, epilog je svakako drugačiji.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike