Barbara Bobak je u centru pažnje zbog raskida sa Darkom, a ovo bi volela da zaboravi: Nisam mogla da dođem sebi od šoka!

31.05.2022

06:30

0

Pevačica kaže da je stalno prate blamovi u životu

Barbara Bobak je u centru pažnje zbog raskida sa Darkom, a ovo bi volela da zaboravi: Nisam mogla da dođem sebi od šoka!
Barbara Bobak 1 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Barbara Bobak se u poslednje vreme našla u centru pažnje zbog raskida sa Darkom Lazićem, a mnogi detalji njihove veze otkriveni su u javnosti.

Pevačica je priznala sve, pa čak i situacije koje nisu baš pohvalne, a za 24sedam se prisetila jedne koja joj se desila mnogo ranije, a koja će sigurno sve nasmejati. 

ATAImages/Antonio Ahel
 

Kako nam je ispričala, u trećem razredu osnovne desio joj se peh koji i danas pamti.

- Celog života se toliko blamiram da sam postala "operisana" od tih stvari, više ih ne primećujem - počinje Barbara za 24sedam i nastavlja:

- Prva stvar koje se setim kada me neko pita za životne blamove jeste kada sam sa tetkom otišla na "Štrand" u Novom Sadu, prvi put, u toku jeseni. Nismo išli da se kupamo, već da prošetamo, a ja sam tada bila možda treći razred osnovne. Kako se tu nalazi igralište, nasred njega su bili tuševi, s tim da ja nisam znala šta su, već sam mislila da su one šipke na koje se uhvatiš kao majmunče, pa se "veraš".

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Kako dalje ističe, ona je naterala tetku da je podigne na tuš i tada nastaje problem.

- Zvala sam tetku da me podigne, a fascinatno mi je što ni ona, kao odrasla osoba, nije shvatila da su to tuševi. Da skratim priču, potekla je voda, mi smo se tako "okupale" skroz obučene, ja sam pala, na nekoliko sekundi nisam mogla da dođem sebi od šoka. Što je najgore, bilo je mnogo ljudi, svi su nam se smejali. Srećom tada nisu postojali telefoni sa kamerama - zaključila je pevačica za naš portal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike