Lekar demantovao Džonija Depa na sudu o povredi prsta: Ništa ne ukazuje na to da je udarac bio od flaše

26.05.2022

13:47

1

Glumac je tvrdio da ga je gađala Amber i tako ga ozledila, ali je doktor sada analizirao medicinsku dokumentaciju

Lekar demantovao Džonija Depa na sudu o povredi prsta: Ništa ne ukazuje na to da je udarac bio od flaše
Evelyn Hockstein/Pool photo via AP

Nova svedočenja na suđenju između Džonija DepaAmber Herd donela su i nove šokantne iskaze, a u ovom slučaju ortopedski hirurg Ričard Mur demantovao je glumca.

Pošto je Dep tvrdio u martu 2015. da je u napadu besa Amber bacila staklenu flašu votke na njega i tom prilikom mu staklo odseklo deo prsta, sada je lekar izneo stručni stav o povredi na osnovu medicinske dokumentacije. Amber je tvrdila da je Džoni povredu naneo samom sebi, te je lekar sada još više podgrejao te sumnje.

Profimedia
Džoni Dep

Specijalista za operacije šake sada je stava da glumčeve povrede nisu nastale od staklene flaše.

- Medicinska dokumentacija koju sam pregledao nije sadržala nikakve informacije o komadićima stakla koji bi ostali u rani, da je ona nastala od udarca flašom. Nema ni drugih pridruženih povreda ruke koje bismo očekivali u ovakvom slučaju - rekao je dr Ričard Mur.

- U karijeri dugoj 25 godina, stotinama puta sam operisao povrede kao što je Depova. Fotografije i medicinski podaci ukazuju da povreda nije nastala zbog udarca staklenom flašom - rekao je doktor.

Podsetimo, nedavno je utvrđeno da je Amber slagala za veću svotu novca, a glumica je svedočila o još jednom jezivom incidentu s bocom - tvrdi da ju je Džoni Dep silovao flašom u naletu besa.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti