Iskra Brajović se pomirila sa mužem posle tri godine, progovorila i o odnosu sa ocem, Vojom

25.05.2022

17:49

1

Bez obzira na to što su prethodnih godina bili razdvojeni zajedno su odgajali naslednicu

Iskra Brajović se pomirila sa mužem posle tri godine, progovorila i o odnosu sa ocem, Vojom
Antonio Ahel/ATAImages

Iskra Brajović i njen suprug Siniša dali su drugu šansu svom braku. Naime, iako su se rastali pre tri godine, sada su ponovo zajedno, nakon što su, kako je navela, položili ispit zrelosti.

- Od početka smo tim u vaspitanju Ines. Čak i kad se ljudi u svemu ne slažu, pred detetom su majka i otac jedno biće, i to tako mora da bude. Nevezano od toga da li nečiji mama i tata žive pod istim krovom ili ne, da li se vole ili ne. Ines je prirodno više vezana za mene, u jednom periodu, koji je trajao skoro tri godine, mi smo živele same, dok smo Siniša i ja polagali neke ispite zrelosti sami kod sebe, i tada se vezala za mene – kazala je Iskra

Stefan Tomasevic/ATAImages
Iskra Brajović

Iako je dete razvedenih roditelja, imala je svu potrebnu ljubav i pažnju, što se ona trudi i da obezbedi svojoj naslednici.

– Bez obzira na to što u jednom trenutku moja porodica nije opstala u onom broju u kome sam ja želela da bude, mama i tata su ostali sveprisutni u mom životu, ugrađujući mi moralne vrednosti i usmerenja koja ću, nadam se uspešno, preneti i na Ines. Vreme danas i vreme mog odrastanja dosta se razlikuju, ima više izazova sa svih strana, ali uz dovoljno poverenja, majke nemaju čega da se plaše – rekla je Iskra, koja kaže da je Iskra miljenica bake i deke:

Antonio Ahel/ATAImages
Iskra Brajović

 

- Svi se vrtimo oko nje. Moji roditelji i Milica ludi su za njom, a dva ujaka su superheroji njenog detinjstva. Sticajem okolnosti, uglavnom smo i fizički blizu, živimo nedaleko jedni od drugih, tako da se često viđamo. Ima veliku sreću sto živi okružena ljubavlju i toplinom mnogočlane porodice - zaključila je Iskra.

Kako su postojali medijski napisi da Iskra nema dobar odnos sa ocem, ona je te priče demantovala. 

– To o lošem odnosu je stvar izvučena iz konteksta. Svako dete razvedenih roditelja ima teže odrastanje nego on iz srećnog braka, prosto poćevši od surovosti dece u školi, do materijalne situacije odrastanja uz samohranu majku - rekla je glumica i dodala da ona i njen otac vode razdvojene karijere i da je to jedina istina u njihovom odnosu: 

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Voja Brajović

 

– Uz to, znala sam i sama da će proboj u poslu kojim se bavim biti dvostruko više osporavan i pod većom lupom nego nekom drugom samo zato što mi je otac kolega. Nisam nikada i neću nikada reći išta loše o mom ocu. Nažalost, čtaoci se slade tuđom patnjom, pa je moja rečenica da otac i ja ne živimo zajedno 30 godina i da gradimo odvojene karijere preneta kao da sa njim imam loš odnos. Glupost. Moja majka i moj otac i dalje su moji najbolji prijatelji i stubovi svega što jesam - kazala je Iskra za Blic. 

Bonus video: 

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti