Džej Ramadanovski priznao da je zaplakao zbog Nenada Jezdića: Ovo je nešto najveće što sam ostvario!

30.10.2020

14:47 >> 14:52

0

Pevač se okušao kao glumac, pa otkrio kako je bilo na snimanju filma Vikend sa ćaletom

Džej Ramadanovski priznao da je zaplakao zbog Nenada Jezdića: Ovo je nešto najveće što sam ostvario!
Copyright Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Premijera filma „Vikend sa ćaletom”, u kom, između ostalih, glume Nenad Jezdić, Bane Vidaković, Miodrag Miki Krstović, Boris Milivojević, Katarina Radivojević i Svetlana Ceca Bojković, održana je u četvrtak u Kombank dvorani, gde se okupio veliki broj poznatih ličnosti.

Sve se odigralo uz poštovanje propisanih mera za sprečavanje širenja koronavirusa, a Nenad Jezdić, koju u filmu igra oca koji ima jedan vikend da se zbliži sa sinom, naglasio je još jednom koliko je važno da se čuvamo u vreme pandemije.

– Moramo se pridržavati ovih uputstava u ovakvim situacijama. Još uvek ni ne znamo šta je to sasvim. Velika nepoznanica je u pitanju. Budni smo i u rovu smo i u pripravnosti smo – rekao je Jezdić za emisiju „Premijera” i dodao da ga je Džej Ramadanovski oduševio:

Foto: Printscreen Youtube/Emisija Premijera

– Pevao je više pesama i on je jedna inspirativna pojava. On je jedan čovek specifične gustine i težine i u masi svojoj i u onom unutrašnjem sadržaju. Dosta me je inspirisao i zapravo sam do nekih istinskih emocija došao zahvaljujući tome što smo imali dva vrhunska romska izvođača muzike, Acu Nikolića Čergara i Džeja.

Na crvenom tepihu našao se i Ramadanovski, koji je otkrio da je prezadovoljan zbog toga što je radio na ovom ostvarenju i da mu se dopalo kako je sve ispalo.

Foto: Printscreen Youtube/Emisija Premijera

– Ovo je nešto najveće što sam ostvario. Bio sam i glumac i pevač. Ekipa je svaka čast, pogotovo Jezda. Ja sam zaplakao kad je snimano, kad sam ga gledao na monitoru. Nemam reči. Pogodila se pesma i ja sam tu kao nešto glumio, a ispalo je fenomenalno.

PROČITAJTE JOŠ:

Merima Njegomir otvorila dušu za 24sedam: Nekoliko prijatelja mi je umrlo od korone

Teodora Džehverović otkrila da je sa Ninom ona napravila prvi korak: Videla ga je na Instagramu, pa mu je pisala

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Premijera

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike