„Mama je pribrana, ali tata stalno plače!" Aleksandra Mladenović otvorila dušu o porodici

21.05.2022

21:39

0

Iako je nailazila na razne prepreke otkako se posvetila pevanju, uspela je da ostvari veliki uspeh

„Mama je pribrana, ali tata stalno plače!" Aleksandra Mladenović otvorila dušu o porodici
gobeljic_slavlje_16122021_0034 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Mladenović danas je jedna od najtraženijih pevačica. Od svojih snova nije osustajala čak i onda kada joj je bilo najteže, a na nju su pored prijatelja svakako najponosniji roditelji.

Međutim, prema sopstvenom prizanju, teško joj je da se lati mikrofona kada joj je otac prisutan, pošto on nikako ne uspeva da se suzdrži. Čim čuje naslednicu da je pustila glas - počinje da plače.

„Inače je veliki kritičar, ali..."

- Mama je uvek pribrana i sabrana i sve, tata čim čuje da pevam on krene da plače iako je on veliki kritičar. Ja ne mogu da pevam kad je on tu. Kada dođem sa bratom kući, on svira, ja pevam i onda dođe tata i krene da plače - objasnila je ona u emisiji „A sad malo mi".

Inače, Aleksandra nije jedina talentovana za pevanje u ovoj porodici.

 - Bakina omiljena pesma je „Zbog tebe, zbog tebe" i hoću da je prijavim u „Nikad nije kasno", ali ona neće. Odlično peva, ima trilere, ima sve, moram da je nateram. Ona ima 83 godine i bila bi verovatno najstariji takmičar - ispričala je pevačica, očarana bakinim glasom.

 

 

- Snimi je krišom telefonom i pošalji Žiki i sigurna sam da će otići kod baka Radmile - savetovala ju je tada voditeljka Dragana Katić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike