Dara izvela dečka u kafanu: Veselje uz belo vino i muziku!

31.10.2020

21:02 >> 11:27

0

Pevačica je otišla na rođendan kod prijatelja, na koji je povela i svog 21 godinu mlađeg partnera

Dara izvela dečka u kafanu: Veselje uz belo vino i muziku!
Copyright Dara Bubamara ATAImages/ Antonio Ahel

Dara Bubamara se pre tri dana vratila sa letovanja iz Zanzibara, na kome je bila sa dečkom Tonijem, a sada su provod nastavili u Srbiji.

Pevačica (44) i njen 21 godinu mlađi izabranik otišli su na rođendan Darinog prijatelja, a prema fotografijama i snimcima koje su delili na Instagramu, jasno je da su zajedno.

Instagram printscreen/ darabubamara_official

Dok tamburaši pevaju, Dara se veseli, a pored nje na fotografiji vidi se i njen dečko. U jednom od storija, folkerka je snimila i kako nazdravlja sa partnerom. Na svakom snimku, pevačica ima široki osmeh.

Instagram printscreen/ darabubamara_official

Da je veza ozbiljna, govori i to što je Dara počela da vodi Tonija sa sobom na slavlja i upoznaje ga s prijateljima. Iako se ona još nije oglašavala povodom veze u koju je ušla sa mnogo mlađim muškarcem, neke njene kolege već analiziraju njen ljubavni život. Goca Božinovska bez ustezanja je rekla šta misli:

Dara Bubamara Instagram screenshot

– Iskreno, ne bih mogla svog sina Mirka da zamislim sa ženom koja je od njega starija toliko. Ali, sa druge strane, ne možeš nikome da zabraniš da se voli. I meni svaki dan stižu poruke, udvaraju mi se muškarci, šalju cveće, zovu. Kada proverim koliko imaju godina, to je sve do 30. Kažem: „Pa, hoće li se javiti neki stariji, šta da radim sa decom?” Plus, moj sin Mirko bi poludeo da ja takvo nešto uradim. Ne bi on prihvatio da mi njegov takoreći vršnjak bude dečko, a njemu očuh. Ma, kakvi – poručila je Božinovska za Svet.

 

Pročitajte još:

Dara ima novog dečka, ali ga još nije upoznala s bivšim mužem!

Dara Bubamara više ne krije novu ljubav: Pao prvi poljubac naočigled svih! (FOTO)

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike