Konstrakta dva dana od Evrovizije opuštena, otkrila planove i rekla šta joj ipak smeta: Sve će da se slegne!

16.05.2022

11:37

0

Umetnica je uhvaćena na prepodnevnoj kafi u svom komšiluku, gde je ispričala utiske o manifestaciji, a pomenula je i supruga i decu

Konstrakta dva dana od Evrovizije opuštena, otkrila planove i rekla šta joj ipak smeta: Sve će da se slegne!
konstrakta_aerodrom_15052022_037 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Utisci nakon spektakla koji je Ana Đurić Konstrakta napravila na 66. Pesmi Evrovizije numerom "In corpore sano", još se nisu slegli, pa ni ona sama još nije uspela da se vrati u životnu kolotečinu.

Ipak, uspela je da predahne na kafi danas pre podne, pa je otkrila i kako provodi vreme nakon Evrovizije, kako su njena deca u suprug reagovali na uspeh, ali i kakvi su joj planovi.

Komšiluk ju je pratio ispred zgrade tokom finale, gde su izneli televizor, što potvrđuje da zaista imaju lepo mišljenje o svojoj susetki.

- Nisu mi se još slegli utisci. Kada sam došla u Srbiju, dočekala me je gomila obaveza. Ono što meni sad isplivava kao najbitnije od svega jeste ta podrška koja se desila sa svih strana, možda još i važnije od naših komšija. Mislim da je lep društveni događaj da se desilo to prepoznavanje i ujedinjenje - istakla je umetnica.

Konstrakta Promo/RTS
Konstrakta

Konstrakta je ispričala i da je videla potez svojih komšija, što ju je dirnulo. 

- Da, da videla sam. To mi je super. Naš komšiluk je divan. Super su se organizovali i za njih je to jedan divan događaj, da se jedno veče provedu.

Komšije su do sada o Konstrakti pričali da je ona jedna obična žena, pa je pevačica otkrila koliko joj sada smeta popularnost.

- Smetaju mi situacije kada ja izađem u kafić da popijem kafu na miru, pa se završi tako da ja dajem intervju, mislim da ja nisam sad neki spektakl.

Ana je otkrila i planove za leto.

- Idu koncerti, bavimo se onim čime se inače bavimo. Ne znam koji je spisak svih nastupa koje ćemo imati.

Antonio Ahel/ATAImages
Srpska delegacija pri dolasku iz Italije

Njena porodica oduševljena je bila majkom i suprugom tokom nastupa u Torinu. 

- Deca su super reagovala na moj povratak. Nisam bila odsutna samo za ovaj put u Torino, ja sam praktično prethodnih dva meseca unazad od jutra do sutra imala obaveze. Mislim da će sada sve to nekako da se slegne i dođe na svoje mesto. Pa, kako deca reaguju, vole sve što se dešava.

- Moj suprug je analitički tip koji nije nikad pratio Evroviziju, sad na ovaj način, a kad uđeš na Evroviziju, to se diže atmosfera, dva meseca pre samog događaja i oni koji su veliki favoriti, tu se prati sve, tu se upliće i politika, pa kladionice, prognoze. Ima tu gomila sadržaja o kojima ranije nisam ništa znala, pa ni on, sad više posmatra te stvari - kaže Ana i za kraj komentariše svoj plasman.

Printscreen Youtube/ Paparazzo Lov // DNK
Konstrakta

- Možda je prvo mesto bilo preambiciozno, ali smo uspeli da predstavimo jedan mikroprerformans i malo drugačiju pesmu. Naš cilj je bio da nas prepaznaju i to smo ostvarili - rekla je Konstrakta za "Blic".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike