Indi raskinula s verenikom: Posle dve godine bajne ljubavi ostavila biznismena

16.05.2022

09:52

0

Pevačica je potvrdila naša saznanja

Indi raskinula s verenikom: Posle dve godine bajne ljubavi ostavila biznismena
Indira Indi Aradinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Indira Indi Aradinović bila je u ljubavi sa muškarcem nepoznatog javnosti, ali posle dve godine koje su proveli zajedno te se verili odlučili su da se raziđu.

Iako su svi očekivali da će se pevačica uskoro udati, ona je raskinula sa momkom iz Kopenhagena, iako je među njima izgledalo sve idealno.

Iako se pevačica o ovome nije izjašnjavala, svi bruje o njihovom raskidu, pa je naš izvor objasnio šta se u stvari desilo.

- Indi je dve godine uživala u ljubavi sa verenikom, kojeg nije medijski eksponirala jer je ugledni biznismen i nema veze da estradom. Ona je često odlazila kod njega i boravila po mesec dana, pogotovo u periodu vanrednog stanja usled pandemije koronavirusa.

ATAImages/ Antonio Ahel
Indi Aradinović

Svoju zaljubljenost nije krila pa je redovno na društvene mreže objavljivala svoje fotografije i snimke sa proputovanja Evropom na koja su zajedno išli. Imali su razumevanja jedno za drugo, te se nisu razdvajali. Čak su i one teške trenutke zajedno prevazilazili jer je njihova ljubav bila jača od svega - otkriva naš izvor i dodaje da je njihov iznenadni raskid mnoge ostavio bez teksta.

- Toliko su delovali srećni da niko nije mogao ni da posumnja da će takvoj idealnoj vezi doći kraj. Očigledno je u pitanju krupna stvar čim je sve došlo tako brzo - ističe naš sagovornik.

Ovim povodom pozvali smo Indi za komentar i ona je potvrdila naša saznanja.

- Informacije su vam tačne, ali zaista bih u ovom trenutku izbegla da govorim na tu temu. Nadam se da me razumete. O bivšima sve najlepše. Slobodna sam i trenutno mi je jedina preokupacija karijera, muzika, projekti i nastupi. Srećna sam što se moja poslednja izdata pesma "Mafijaš" sluša na svakom ćošku, a za nove ljubavi uvek ima vremena - rekla je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike