Mari Mari 2011. nosi u lošem sećanju: Krivica me je proganjala!

31.10.2020

12:48 >> 11:31

0

Pevačica i njen suprug doživeli su veliki šok, kada je njihova starija ćerka morala na operaciju sa svega devet meseci

Mari Mari 2011. nosi u lošem sećanju: Krivica me je proganjala!
Copyright Mari Mari ATAImages/M. M.

Mariji Marić Marković, poznatijoj kao Mari Mari, i njenom suprugu Urošu 2011. godina uopšte nije ostala u lepom sećanju. Za to imaju i dobar razlog – njihova starija, tada devetomesečna ćerka Una je, tokom jedne porodične posete prijateljima pala sa visokog kreveta i zadobila frakturu lobanje, zbog čega je morala na operaciju. Pevačica se sa tim veoma loše nosila i, kako je bila objasnila domaćim medijima, krivica ju je proganjala.

– Suprug i ja smo zaista doživeli veliki šok. Dugo sam to sebi prebacivala i krivica me je proganjala. Čini mi se da sam u jednom trenutku bol potisnula duboko u sebi i možda je on još zakopan. Bila sam svesna kako moram da shvatim i prihvatim da se takve stvari dešavaju, a potom bi me opet obuzimalo osećanje kako taj propust nisam sebi smela da dozvolim – izjavila je Mari Mari svojevremeno.

View this post on Instagram

Egipat♡♡♡

A post shared by Mari Mari Marija Maric (@marimarimaric) on Feb 14, 2018 at 5:00am PST

Danas, ona radi sa decom, organizuje festivale i komponuje muziku, a na jednom nedavno održanom događaju je otkrila kako vaspitava naslednice Unu i Lenu, te plaši li se vremena:

– Danas je situacija takva kakva jeste. Ipak, teška vremena bila su i kroz istoriju. Ono što možemo je da kroz svoj primer uradimo i damo maksimum. Ne treba se bojati, niti previše štititi decu. To je posebna tema – istakla je Mari Mari.

Pročitajte još:

Njima je škola draža od mikrofona: Deca pevača sa akademskim zvanjem

Najpoznatija deca poznatih: Roditelji su ih proslavili, a oni su od toga profitirali!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike