Svima je jasno da je politika upletena, šijemo ih u svemu: Još jedna razočarana pevačica zbog pobede Ukrajine

15.05.2022

15:25

1

Đoganijeva priznaje da se ponosi što je Konstrakta predstavila Srbiju u najboljem svetlu

Svima je jasno da je politika upletena, šijemo ih u svemu: Još jedna razočarana pevačica zbog pobede Ukrajine
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Đurić Konstrakta tokom današnjeg prepodneva stigla je u srpsku prestonicu sa svojim timom pravo iz Torina sa nagradom za najbolji nastup na sceni koji najviše ima umetnički karakter, ali i visokim petim mestom na prestižnom evrovizijskom takmičenju, što je najbolji plasman Srbije od 2012. godine. 

Ono što je bilo očekivano, ali ne baš u ovolikoj meri, jeste da će i politika da uplete svoje prste, te je tako pobedu odnela Ukrajina, što je razočaralo brojne javne ličnosti koje prate Konstraktin rad. 

Antonio Ahel/ATAImages
Konstrakta

 

Osim Marije Šerifović, svoje mišljenje iznela je i Vesna Đogani, koja je istakla da se sve unapred znalo, a o tome govori i nesklad glasova publike i bodovi žirija zemalja učesnica.

- Iskreno da kažem, zaspala sam sinoć tokom "Evrovizije", bila sam preumorna! Nisam uspela da pogledam, znala sam da je politka upletena, svima nam je to jasno. Ali naša Konstrakta je zasenila ceo svet, svi su oduševljeni s njom i ono što mi je jako drago jeste što je kultura i mi kao Srbija sve njih šijemo u svemu, tako da sam baš ponosna na svoju zemlju i baš mi je drago. Imali smo nesvakidašnji nastup, zato su oči celog sveta bile uperene samo u nas - kazala je Vesna Đogani u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

ATAImages/M. M.
Vesna Đogani

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike