BIT BIT BITI PRVA! Usijale se društvene mreže posle Konstraktinog nastupa: Živa i zdrava bila 200 godina! (FOTO)

12.05.2022

19:44

0

Svi su joj više poludeli za srpskom umetnicom nakon što se predstavila na Evroviziji

BIT BIT BITI PRVA! Usijale se društvene mreže posle Konstraktinog nastupa: Živa i zdrava bila 200 godina! (FOTO)
evrovizija drugo vece konstrakta3 - Copyright Printscreen/YouTube

Samo nekoliko minuta otkako je završila nastup, javnost je nastavila da se ježi od sreće Konstraktinim izvođenjem ali i atmosferom i ovacijama koje je, ruku na srce, dosad jedina dobila tokom Evrovizije.

Večeras je u toku drugo polufinale u Torinu, a kako je javnost ocenila, jedino su prethodne večeri na publiku ostavili utisak predstavnici Moldavije. Ipak, ne ovakav kao srpska umetnica.

Neki joj već prognoziraju pobedu, drugi joj se zahvaljuju što je imala ovako čaroban nastup, a i pojedine poznate ličnosti pružile su joj danas podršku.

Glumci Gordan Kičić i Milan Marić odali su našoj muzičarki priznanje, a zatim su se samo nizali tvitovi ostalih korisnika ove društvene mreže.

- Bravo! Čestitamo na pobedi! Živa i zdrava bila 200 godina! A ostali polupanici neka pevaju svoje pesme sad ako ih nije sramota! Genijalna! Divna! Bit bit biti prva, umetnica mora biti prva... - nizali su se komentari već minut posle nastupa.

Za razliku od svih prethodnih učesnika koje smo imali priliku da vidimo, njen nastup ispraćen je ovacijama i aplauzom, a moglo se videti i u kadrovima iz publike da masa zajedno sa njom igra već dobro poznatu koreografiju.

Printscreen/YouTube
Konstrakta

Takođe, tokom čitavog njenog nastupa čuli su se vrisci i tapšanje iz publike. Pojedini komentarišu da se Konstrakta nije ni čula od konstantnog navijanja prisutnih, koja inače do sada i nije bila baš tako razgaljena, bar ne za sada.

Kako je delovalo, ona na velikoj sceni nije imala tremu i njom je potpuno vladala, kao i ostali članovi njene ekipe. Karakterističan nastup malo je izmenjen, ali ne i upečatljiv koncept samog nastupa, kostimi i koreografija.

 - Hvala dragi ljudi - rekla je Konstrakta po završetku nastupa uz široki osmeh.

U video snimku ispod možete ponovo pogledati kako je Konstrakta zablistala na drugom polufinalu Evrovizije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike