Indi objavila novu pesmu "Mafijaš" (VIDEO)

19.04.2022

12:49

0

Pevačica je trenutno van Srbije

Indi objavila novu pesmu "Mafijaš" (VIDEO)
Indira Aradinović Indi - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Indira Indi Aradinović danima se baškari po Evropi. Naime, otkako je zadovoljna na emotivnom planu, folk zvezda malo vremena provodi u Srbiji. Uprkos tome što je jedna od najtraženijih pevačica na terenu, Indi se maksimalno prepustila emocijama i lepom životu, pa je slobodne dane iskoristila za obilazak država Evropske Unije. 

Zanimljivo je da je ona danas objavila novu pesmu "Mafijaš", te je u njenu ekranizaciju uložila malo bogatstvo. Umesto da je, kao i sve njene kolege, promoviše u Beogradu u TV emisijama i digitalnim medijima, ona putuje i uživa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I N D Y (@indy_ara_indira)

Očigledno joj se može jer ne zavisi ni od koga, pa će i za promociju biti vremena. Ona trenutno boravi u Opatiji, te svoje fanove redovno izveštava najsvežijim fotkama.
Za kratko vreme, njen spot postao je viralan na društvenim mrežama pa je mnogi šeruju s profila na profil. Doduše, mnoge je "zapalila" svojim fizičkim izgledom jer niko nije ostao ravnodušan.

"Auuu, kakva bomba", "Bolja si od svake pevačice, samo napred", "Stara, a nova Indi. Bravo mačko, samo napred, uz tebe smo", "Zaslužuješ da budeš na tronu", "Ova nova pesma "Mafijaš" će nadmašiti tvoju vanserijsku "Bato, bre", glase samo neki od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I N D Y (@indy_ara_indira)

Ovim povodom oglasila se i Indi, koja ima velika očekivanja.

- Hvala svima na divnim komentarima. Za mene je ovo poseban dan jer sam objavila pesmu "Mafijaš", kojoj sam posvetila dosta rada, vremena i truda. Za mene je svaka moja numera posebna jer ima svoju priču, a ovim novim singlom želim da najavim svoj povratak i neću vas izneveriti. Voli vas vaša Indi - napisala je pevačica na svom Instagram profilu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike