Senidah se povinovala trendu: Pevačica otišla na tretman krvlju, a za to je izabrala i poseban dan (FOTO)

01.11.2020

09:27

0

Posle Kim Kardašijan, koja se među prvima oglasila tokom ovog neobičnog načina održavanja lepote, na listu poznatih koji su ga isprobali dospela je i slove

Senidah se povinovala trendu: Pevačica otišla na tretman krvlju, a za to je izabrala i poseban dan (FOTO)
Copyright Senida Hajdarpašić ATAImages/Antonio Ahel

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, na Noć veštica rešila je da se podvrgne čuvenom ,,vampirskom tretmanu” lica. U pitanju je PRP (Platelet Rich Plazma), tretman poznat i kao tretman sopstvenom krvlju ili tretman trombocitima, koji se izdvajaju iz krvi posebnim uređajem, a onda se ubrizgavaju iglicama u kožu.

– U ime Noći veštica, malo vampirskog tretmana lica – poručila je Senidah u okviru Instagram priče, kada je pokazala crveno lice, pa zasigurno i izazvala brojne reakcije fanova.

Senida Hajdarpašić Instagram screenshot

Inače, pošto je čuvena Kardašijanka otkrila da je otišla ,,pod iglicu” jer ,,voli da proba sve što će je učiniti lepšom”, još nekoliko naših zvezda opredelilo se za isti korak. Suzana Mančić, Aleksandra Gudelj, koja je tada bila u drugom stanju, Sofija Rajović, pa na nagovor prijatelja i Lepa Brena – sve one navodno su isprobale čari ovog tretmana koji, kažu, uopšte nije bolan niti strašan kao što izgleda.

Pročitajte još:

Domaće i strane zvezde prevazišle sebe kostimima za Noć veštica! (FOTO)

Srpska glumica se prerušila za Noć veštica: Zbog maske je niko nije prepoznao! (FOTO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike