Otkriveni novi detalji o smrti Vidoja Ristovića! Ženska osoba je zvala Hitnu pomoć: On pola sata već ne diše!

08.05.2022

19:04

1

Autor: Marija Mitić

Kada su lekari stigli, mogli su samo da konstatuju smrt

Otkriveni novi detalji o smrti Vidoja Ristovića! Ženska osoba je zvala Hitnu pomoć: On pola sata već ne diše!
nebojsa_zlatar_rodjendan_300120200030 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Danas je odjeknula vest da je srpski istoričar umetnosti i suprug voditeljke Nikoline Pišek, Vidoje Ristović preminuo, a sada su otkriveni novi detalji.

Naime, kako pišu mediji, Vidoje je preminuo dok je bio na masaži, a kako se sada navodi, Hitnu pomoć pozvala je ženska osoba nešto posle ponoći.

- Već više od pola sata ne diše - rekla je ona, međutim, kada je Hitna pomoć stigla, oni nisu ni pokušali reanimaciju, već su samo mogli da konstatuju smrt.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vidoje Ristović i Nikolina Pišek

Kako je 24sedam ranije pisao, Vidoje se dugo lečio od kardiovaskularnih bolesti na VMA, a kako su mediji preneli da je najverovatnije preminuo od infarkta, sve ukazuje na to da mu je otkazalo srce

Kako dalje pišu mediji, Nikolina još uvek nije uspela da osmogodišnjoj naslednici objasni da njenog tate više nema, dok je njegova starija ćerka Matea (12) utučena otkako je saznala za ovu tragičnu vest. Ona je teško podnela gubitak oca za kog je bila vezana, konstantno plače i ne može da se pomiri sa činjenicom o smrti Vidoja.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vidoje Ristović

Podsetimo, Ristović je srpski istoričar umetnosti i suprug hrvatske voditeljke i glumice Nikoline Pišek. Rođen je 25. jula 1978. godine u Beogradu.

Iz prvog braka ima ćerku Mateu, a u decembru 2014. Nikolina i Vidoje su dobili ćerku Unu Sofiju. Ristović je živeo i radio na relaciji Beograd - Zagreb. Par se venčao u septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili devojčicu kojoj su dali ime Una Sofija. Vidoje Ristović je u Beogradu je završio osnovnu i srednju školu, te stekao diplomu istoričara umetnosti. Potiče iz imućne porodice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike