Anabela otvoreno o poreklu! Zbog devojačkog prezimena su joj se mnogi smejali: Ne stidim se!

04.05.2022

08:54

3

Pre nego što je postala Đogani, a onda i Atijas, pevačica je s ponosom bila Bukva, bez obzira na neprijatnosti koje su joj priređivali

Anabela otvoreno o poreklu! Zbog devojačkog prezimena su joj se mnogi smejali: Ne stidim se!
Anabela Atijas ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anabela Atijas je gostujući u jednoj emisiji otvoreno progovorila o svom poreklu, te neobičnomimenu i prezimenu - zbog čega je često, prema sopstvenom priznanju, bila meta podsmeha.

Pevačicino devojačko prezime je, inače, Bukva, a kada se udala bila je Đogani, pa Atijas.

- Iz knjige, mislim da je u pitanju čak neka italijanska spisateljica ili je lik iz knjige, nisam sad sigurna, nisam pitala mamu dugo... - otkrila je Anabela o svom imenu, nakon čega se „bacila" na svoje poreklo.

- Rođena sam u mešovitom braku. Tada smo svi bili Jugosloveni i bila nam je velika čast biti Jugosloven. Jako smo voleli svoju zemlju i poštovali je, naša zemlja nam je davala sve moguće uslove da živimo kao normalni ljudi. I tada sam se rodila ja - objašnjavala je.

Anabela Atijas, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Mislim da su moji roditelji hteli da izbegnu da se ja ikada loše osećam zbog toga što dolazim iz mešovitog braka, pa su oboje bili za to da mi se da neko internacionalno ime - dodala je ona, koja je zbog udaja dva puta menjala svoje prezime.

- Mislim da je svako dete koje je rođeno u to vreme imalo neko internacionalno ime, da niko nije želeo na svoju stranu da naginje i te ljubavi su zaista bile prave i iskrene. Toliko mi se smeju povodom mog devojačkog prezimena Bukva, da bih verovatno i njega promenila da sam se stidela imena - naglasila je u emisiji „Iz profila".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike