Veliko priznanje Bojane Ristivojević: Partner i ja smo se rastali u prvim mesecima moje trudnoće

03.05.2022

20:20

1

Autor: Marija Mitić

Voditeljku je plašila pomisao da će kroz drugo stanje i sve što je čeka morati da prolazi sama

Veliko priznanje Bojane Ristivojević: Partner i ja smo se rastali u prvim mesecima moje trudnoće
Copyright Bojana Ristivojević, Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Bojana Ristivojević ostvarila se u najlepšoj životnoj ulozi, u septembru prošle godine, kada je na svet donela ćerkicu Mitru. Ona u javnosti nije mnogo govorila o svom partneru, a sada je otkrila i da su se rastali i to u prvim mesecima njene trudnoće.

- O partneru sam izbegavala da pričam jer smo se rastali gotovo u prvim mesecima moje trudnoće. Bio je to veliki stres za mene i nisam bila spremna da o tome govorim javno, čak ni s porodicom i prijateljima. Svi su dugo imali utisak da je sve u redu - priča Bojana i priznaje da joj je to najveći poraz u životu.

 

 

- To je moj najveći poraz u dosadašnjem životu, jer mi je porodica najvažnija, ali nekada, i uz sav uloženi trud i ljubav, stvari ne idu kako treba - ističe voditeljka "Prve".

- Nekad ljubav jednostavno nije dovoljna. Kada sam to shvatila, morala sam da donesem odluku za dobro svih nas, najviše naše ćerke. Rastanak je bio jedino rešenje. Danas sam sasvim u miru sa svojom odlukom - navodi Bojana, te otkriva još detalja.

ATAImages/ M.M.
Bojana Ristivojević

- Svaki razlaz je težak, naročito kada su prisutne emocije. Zastrašujuće mi je izgledala pomisao da budem trudna i sama, ali s druge strane, znala sam da će Mitrin dolazak sve promeniti, da je vredna mog truda da tu situaciju prebrodim. I uspela sam. Dan počinjem i završavam sa osmehom na licu - zaključila je ona za "Stori".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike