Hit reakcija! Bekvalčevoj ćerka rekla da je debela: Pevačici momentalno pala roletna (FOTO)

28.04.2022

07:51

0

Nataši nikako nije bilo svejedno, dok Hana nije odolela a da se i ne nasmeje

Hit reakcija! Bekvalčevoj ćerka rekla da je debela: Pevačici momentalno pala roletna (FOTO)
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nataša Bekvalac često izmami osmehe dogodovštinama iz privatnog života koje deli s fanovima na društvenoj mreži Instagram - a tako je bilo i ovoga puta, kada je naručivala hranu s naslednicom iz prvog braka. Hana Ikodinović prilično ju je iznenadila pošto ju je nazvala debelom, pa joj je roditeljski odbrusila u svega pet reči.

- Dobro veče svima! Trenutno je 11 sati uveče. Moja majka i ja smo naručile hranu, ali malo zdraviju verziju, jer smo krenule u teretanu. Spremamo se za leto! - poručila je bila Hana pa prikazala na kratkom snimku pevačicu tokom jela.

Tada, usledio je šok.

- Je l' tako, debela? - pitala je ona poznatu mamu, koja se uozbiljila čim je čula šta joj je ćerka rekla.

Nataša Bekvalac Instagram screenshot / bekvalceva
 

- Hana! Ne razgovaraj tako sa mnom - odbrusila joj je, ali Ikodinovićeva nije odolela a da se ne nasmeje.

Podsetimo, Bekvalčeva je nedavno pričala o tome kako je biti majka tinejdžerke, te kako se nosi s tajnama koje ćerka ipak uspeva da ima pored nje.

- Roditelj nikada ne može znati koliko mu se dete poverava. Na primer, ja sam uverena da meni moja ćerka baš sve kaže, a onda saznam nešto što je sakrila od mene i šokiram se. Na društvenim mrežama je decu nemoguće kontrolisati, oni imaju toliko profila, da im je teško ući u trag. Znam za jedan Hanin Instagram nalog, onaj zvanični, a onda otkrijem da ima još neki. Pokušavam da budem širokih shvatanja i borim se s tim svakodnevno, ali sigurno mi nešto promakne. Telefoni i društvene mreže napravile su džumbus jer je klincima sve dostupno. Ipak, trudim se da razumem Hanu, jer ni ja nikada nisam porasla - ispričala je za „Alo" Nata.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike